Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Hârșova, contract cu Percons EU SRL pentru consultanță privind accesarea de fonduri (DOCUMENT)

ro

08 Mar, 2024 17:00 786 Marime text
  • Se dorește accesarea finanțărilor pentru programul Creșterea eficienței energetice la Grădinița Tic Pitic.
Percons EU SRL din București a semnat recent cu Primăria Hârșova, prin cumpărare directă, contractul vizând consultanță pentru accesarea finanțării din fonduri nerambursabile.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că se dorește accesarea finanțărilor pentru programul Creșterea eficienței energetice la Grădinița Tic Pitic.
 
Valoarea contractului este de 120.000 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 24.000 de euro, la cursul actual.
 
Despre Percons EU SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 martie 2024, Percons EU SRL a fost înființată în 2009, are sediul social în București, pe strada Năvodari și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Asociați figurează Cezar Valentin Negrescu și Mariana Babu, ambii fiind și administratorii firmei.
 
Numele Marianei Babu se regăsește și în Best Training Services SRL, Scut IFN SA și Georgys Import Export SRL, dar și Scut Invest SRL (administrator).
 
Conform termene.ro, Percons EU SRL figurează cu 154 de achiziții directe (Comuna Ghimes-Făget, Comuna Cristian, Orașul Chitila printre autoritățile contractante).
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Percons EU SRL figurează cu 18 achiziții directe în județul Constanța, începând cu anul 2020.
 
În 2022, Percons EU SRL a declarat un angajat, profit peste două milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,28 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța:
Iridex Group Salubrizare SRL, contract pe șase luni cu Primăria 23 August (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii