Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Primăria Comunei Rasova, contract cu Top Geocad SRL. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

04 Jun, 2024 16:18 531 Marime text
UAT Comuna Rasova, județul Constanța a atribuit prin cumpărare directă un contract de înscriere sistematică imobile CAT II extravilan. Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost estimat la 134375.20 de lei, iar societatea căreia i-a fost atribuit este TOP GEOCAD S.R.L.

Contractul prevede înscrierea sistematică a imobilelor din extravilan în vederea înregistrării în sistemul integrat de cadastru și carte funciara pentru localități din județul Constanta, pe al cărui teritoriu au fost efectuate măsurători topografice și documentații cadastrale pe cel puțin 40% din teritoriu.

Despre Top Geocad SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 4 iunie 2024, Top Geocad SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Medgidia, pe strada Decebal, nr. 12 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Asociați cu părți egale și administratori sunt Mirel Bojnigeanu și Florea Naidin.

Numele lui Mirel Bojnigeanu se leagă și de Ecoplant Tortoman SRL, dar și de un PFA.

La rândul său, Florea Naidin figurează și el în Ecoplant Tortoman SRL și deține, de asemenea, un PFA.

Potrivit termene.ro, Top Geocad SRL figurează cu 320 achiziții directe (Comuna Dumbrăveni, Comuna Fântânele, Comuna Independența printre autoritățile contractante).

În 2022, Top Geocad SRL a declarat 31 de angajați, profit peste 1,65 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 4,01 milioane de lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Cumpărări directe ConstanțaTop Geocad SRL, două contracte în aceeași zi cu Primăria Dumbrăveni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii