Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Ciobanu, contract de 45.000 de euro cu Danezu Music SRL pentru un festival de trei zile (DOCUMENTE)

ro

18 Mar, 2024 17:00 610 Marime text
  • Danezu Music SRL este deținută de Sorina Cristina Călin și Daniel Mihai Călin.
Danezu Music SRL București a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Ciobanu contractul vizând organizarea unui spectacol în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, denumirea achiziției este „ofertă spectacol“, iar valoarea totală a contractului este de 224.480 de lei fără TVA, adică peste 45.000 de euro.
 
În descrierea achiziției se precizează următoarele: „ofertă festival 3 zile Scenă 10 x 8 m Sistem de sunet line array 40000 w Ecran led 24 m2 Lumini inteligente Artiști: Cristina Nicolae, Mario Buzoianu, Lorenna, Shondy, Andreea Balan Band și 4 dansatoare Daniela Matache, Cristian Rizescu, Nicușor Iordan, Valentin Sanfira, Daniel Trifu și Taraful Jador 1 DJ Artificii Generator Show lasere de 50w 100 de afișe color policromie“.
 
Despre Danezu Music SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 18 martie 2024, Danezu Music SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în București, Drumul Podul Ilfovatului și se ocupă de activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală.
 
Asociați sunt Sorina Cristina Călin (care este și administrator) și Daniel Mihai Călin, al cărui nume se leagă și de Danezu Music Pro Stage SRL.
 
La rândul său, numele Sorinei Cristina Călin se leagă și de Danezu Music Events SRL.
 
Conform termene.ro, Danezu Music SRL figurează cu șapte achiziții directe (Comuna Chiojdeni, Comuna Aluniș, Comuna Dumitrești printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat un angajat, profit 880 de lei și cifra de afaceri peste 175.000 de lei.
 
Conform licitatiapublica.ro (accesată pe 18 martie 2024), Danezu Music SRL figurează cu două achiziții directe în județul Constanța, începând cu anul 2023.
 
 În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro, dar și anunțul privind contractul încheiat acum.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Comuna Ciobanu. Firma Amiras C&L Impex SRL se ocupă de eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii