Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Euromis HR SRL întocmește studiile de fezabilitate pentru pasajele rutiere peste sensul giratoriu de pe DN39. Contracte cu Primăria Eforie (DOCUMENT)

ro

08 Mar, 2024 17:00 759 Marime text
  • Sergiu Viorel Saracutu figurează ca asociat unic și administrator al Euromis HR SRL.
Euromis HR SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Orașului Eforie, contractele pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru două pasaje rutiere pe DN 39!
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea fiecăruia dintre cele două contracte este de 264.000 de lei fără TVA, adică peste 53.000 de euro.
 
Primul dintre contracte vizează SF pentru pasajul rutier din zona km 12+300 pe DN39, iar cel de-al doilea, SF pentru pasajul rutier din zona km 14+280.
 
Despre Euromis HR SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 martie 2024, Euromis HR SRL a fost înființată în 2007, are sediul social în Galați, pe strada Sulfinei și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Sergiu Viorel Saracutu este asociat unic și administrator.
 
Conform termene.ro, Euromis HR SRL figurează cu 252 de achiziții directe (Comuna Vadu Pasii, Orașul Eforie și Comuna Stîlpu printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Comuna Piscu și Comuna Suceveni autorități contractante).
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Euromis HR SRL figurează cu două achiziții directe în Constanța, fiind vorba despre cele două contracte semnate cu Primăria Eforie.
 
În 2022, Euromis HR SRL a declarat doi angajați, profit peste 635.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,06 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța:
Iridex Group Salubrizare SRL, contract pe șase luni cu Primăria 23 August (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii