Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Eco Fire Sistems SRL, acord-cadru cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru deșeurile spitalicești. Contract peste 380.000 de euro (DOCUMENT)

ro

16 Jan, 2024 17:00 837 Marime text


Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a semnat un acord-cadru cu Eco Fire Sistems SRL vizând colectarea, transportul și eliminarea deșeurilor spitalicești.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea este de 1.896.000 de lei fără TVA, adică peste 380.000 de euro, la cursul actual.
 
Conform sursei citate, „cantitatea totala de servicii de colectare, transport și eliminare a deșeurilor spitalicești estimate a fi prestate este de minim 72.000 kg și maxim 480.000 kg pentru 24 luni, în perioada 2024 - 2025, cu posibilitatea de suplimentare a cantităților de servicii deja achiziționate inițial“.
 
De asemenea, se precizează faptul că, inițial, contractul fusese estimat la 1.920.000 de lei fără TVA.
 
Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Deșeurile vor fi ridicate de la Spitalul de Boli Infecțioase de pe bulevardul Ferdinand, de la Clinica de Zi din Prelungirea Liliacului, nr. 10, dar și de la Compartimentul HIV din strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 4.
 
Despre Eco Fire Sistems SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 16 ianuarie 2024, Eco Fire Sistems SRL a fost înființată în anul 2001, are sediul social în Lumina, județul Constanța și se ocupă de tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în județele Teleorman, Bihor și Constanța.
 
Asociat majoritar și administrator este Sandu Ionel Popescu, partenerul său fiind Nicoleta Luminița Popescu.
 
Numele lui Sandu Ionel Popescu se regăsește și în Laguna-Land SRL, Club Orizont SRL, Green Fire Team SRL, Parsec Original Mastercraft SRL, iar cel al Nicoletei Luminița Popescu, în Club Orizont SRL, Green Fire Team SRL și Eco Chim Test SRL.
 
Conform termene.ro, Eco Fire Sistems SRL figurează cu 1971 de achiziții directe (Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița, Serviciul de Ambulanță Județean Galați, Grădinița cu Program Prelungit Mugurel printre autoritățile contractante) și 126 de contracte publice (Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, OMV Petrom SA, Ministerul Apărării – UM 02175 Constanța printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 79 de angajați, profit peste 3,19 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 41,06 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Eco Fire Sistems și Sterileco au câștigat o licitație organizată de Spitalul Militar. Contractul vizează colectarea de deșeuri (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii