Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Anything Construct SRL, fosta Duta Konstruct 2002 SRL, a obținut, în doar două zile, cinci contracte de la Primăria Cogealac (DOCUMENTE)

ro

14 Mar, 2024 17:00 728 Marime text
  • Anything Construct SRL a câștgat de la Primăria Comunei Cogealac, județul Constanța cinci contracte.
  • Atribuirea s-a făcut prin negociere directă.
  • Anything Construct SRL fosta Duta Konstruct 2002 SRL este controlată de Mihai-Cosmin Șerb.
 
Primăria Comunei Cogealac a atribuit, pe data de 12 și 13 martie 2024, cinci contracte societății Anything Construct SRL, în valoare de 1.310.100 lei.
 
Societatea Anything Construct SRL va elabora studiile de fezabilitate pentru reabilitarea termică a Școlii nr. 1 din Râmnicu de Jos, a Școlii Gimnaziale „Cristea Caraman” din Cogealac și a Școlii Gimnaziale nr. 2 din Tariverde. De asemenea, va elabora studiul de fezabilitate pentru reabilitarea și modernizarea drumului de exploatare DE415 din DJ 226A în DC 77; precum și studiul de fezabilitate pentru înființarea unui canal de colectare și dirijare ape pluviale zona Sud.
 
Primul contract „Studiu de fezabilitate pentru reabilitare termică moderată Școala Gimnazială nr.1, Râmnicu de Jos“ are o valoare de 270.000 lei. Anything Construct SRL va realiza studiul de fezabilitate conform HG 907/2016 pentru proiectul de investiții Reabilitare termică moderată Școala Gimnazială nr. 1, Râmnicu de Jos.
 
Cel de-al doilea contract atribuit prin negociere directă „Studiu de fezabilitate pentru proiecte de infrastructură“ are o valoare de 258.000 lei. Potrivit SICAP, Anything Construct SRL va realiza Studiul de fezabilitate conform HG 907/2016 pentru proiectul de investiții Reabilitare termică moderată Școala Gimnazială „Cristea Caraman” Cogealac.
 
Al treilea contract - Studii de fezabilitate pentru Reabilitare și modernizare drum de exploatare DE415 are o valoare de
260.000 de lei. Contractul constă în realizarea studiului de fezabilitate pentru Reabilitare și modernizare drum de exploatare DE415 din DJ 226A în DC 77, comuna Cogealac, județul Constanța conform HG 907/2016.
 
Cel de-al patrulea contract - Studiu de fezabilitate pentru Reabilitare termică moderată Școala Gimnazială nr. 2 Tariverde are o valoare de 252.100 lei. Firma va realiza Studiul de fezabilitate pentru Reabilitare termică moderată Școala Gimnazială nr. 2 Tariverde conform HG 907/2016.
 
Valoarea celui de-al cincilea contract - Studiu de fezabilitate pentru Înființare canal de colectare și dirijare ape pluviale zona Sud este de 270.000 lei. Firma va realiza Studiul de fezabilitate pentru proiectul Înființare canal de colectare și dirijare ape pluviale zona de sud în comuna Cogealac, județul Constanța conform HG 907/2016.
 
 

Despre Anything Construct SRL

 
 
Cu sediul pe strada Salcâmilor nr. 130 din Ciobănița, județul  Constanța, firma a luat ființă în anul 2002 și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Mihai-Cosmin Șerb este asociat și administrator al firmei. Firma a obținut, prin negociere directă, de la autorități publice locale din județul Constanța, cinci contracte. Potrivit termene.ro, societatea și-a făcut publice bilanțurile contabile pentru anii 2018-2022.
 

 
Povestea firmei Anything Construct SRL fosta Duta Konstruct 2002 SRL


 
Anything Construct SRL, fosta Duta Konstruct 2002 SRL, a fost înființată în anul 2002. Capitalul social subscris de 2.000.000 lei, divizat în 20 de părți sociale a 100.000 lei fiecare, era deținut de Dumitru Duță, în calitate de asociat unic. Domeniul principal de activitate al firmei era construcții de clădiri și de geniu civil; activitatea principală - lucrări de construcții, inclusiv lucrări de artă.
 
Anul trecut, Dumitru Duță, asociat unic în cadrul societăţii, s-a retras din societate şi din funcţia de administrator și a cesionat la valoarea nominală aportul său la capitalul social în sumă de 200 lei - 20 de părţi sociale către Mihai-Cosmin Șerb.
 
Astfel, Mihai-Cosmin Șerb a devenit asociat unic cu drepturi depline, deţinând întreg capitalul social al societăţii în sumă de 200 lei - 20 de părţi sociale a 10 lei fiecare parte, 100% participarea la profit şi pierderi. Administrator cu puteri depline şi pe perioadă de 50 de ani a fost numit Șerb Mihai-Cosmin.
 
De asemenea, sediul social al societăţii a fost mutat în satul Ciobăniţa, comuna Mereni, strada Salcâmilor nr. 130, județul  Constanţa.
 
Nu în ultimul rând, s-a schimbat denumirea societăţii în Anything Construct SRL. Obiectul de activitate a fost completat cu cu următoarele coduri: activităţi de arhitectură; activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Obiectul principal de activitate s-a schimbat în activităţi de arhitectură. Vechiul obiect principal de activitate a trecut în
secundar. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 881 din data de 22.02.2023.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta și lista contractelor obținute de firmă de la autorități publice locale din județul Constanța.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:
 
 
Cumpărări directe Constanța Anarecad SRL din Galați va transpune PUG-ul comunei Grădina în Sistem informatic Geografic (DOCUMENTE)

Cumpărări directe Constanța: Primăria Ostrov a contractat lucrări în domeniul instalațiilor electrice de aproape 190.000 lei (DOCUMENT)
 
Licitații publice: Contract de peste 3 milioane de euro. Getica 95 Com SRL va furniza energie electrică municipiului Constanța (DOCUMENT)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii