Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța ABADL a bătut palma cu două firme pentru un contract de reabilitare (DOCUMENT)

ro

08 Oct, 2023 17:00 1036 Marime text
  • Valoarea finală a achiziției este de 1.450.000 lei, iar atribuirea a avut loc pe 4 octombrie 2023.
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribuit un contract ce vizează proiectarea și execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Reabilitare atelier de reparații, reglementare racord energie electrică și iluminat exterior aferent sediului formației Techirghiol, județul Constanța”.
 
Contractul urmărește Reabilitarea Atelierului de reparații – Corp C2, pentru aducerea acestuia la standarde care să corespundă cerinţelor fundamentale aplicabile, conform Legii nr. 10 din 1995, republicată, privind calitatea în construcţii. În urma realizării Expertizei Tehnice se recomandă desființarea totală a acestei construcții și realizarea unei noi construcții cu aceeași destinație și cu aceeași suprafață construită. În același timp, se urmărește și Reglementarea racordului energie electrică și iluminat exterior aferent Sediului Formației Techirghiol deoarece racordul electric dintre postul trafo PTA 242 Techirghiol - Puţ 11 şi tabloul electric general amplasat în interiorul halei C2 situată pe terenul aparţinând Primăriei Techirghiol şi aflat în folosinţa A.B.A.D.L., traversează cel puţin două proprietăţi aparţinând unor persoane fizice.
 
Valoarea finală a achiziției este de 1.450.000 lei, iar atribuirea a avut loc pe 4 octombrie 2023. Firmele declarate câștigătoare sunt PAG Building Expert SRL și Prodesign View SRL.
 
Despre PAG Building Expert SRL
Firma este fondată în anul 2011, iar pe anul fiscal 2022 societatea a declarat 15 salariați, o cifră de afaceri de 2,77 milioane lei și un profit de 138.869 lei. Sediul social este pe strada Cocorului nr. 13, Techirghiol, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Peter Gherghina – 99,98% și Alexandru Gherghina – 0,02%. Peter Gherghina deține și calitatea de administrator al firmei.
 
Peter Gherghina mai este asociat unic în PAG Metal Structures, PAG Construcții Montaj SRL, PAG Construcții Civile Industriale și Agricole SRL și Cinemax SRL.
 
Prodesign View SRL
 
Firma este fondată în 2011, a raportat 5 salariați, o cifră de afaceri de 628.169 lei și un profit de 220.220 lei. Sediul social este în orașul Negru Vodă, județul Constanța, pe șoseaua Constanței, într-un apartament. Adrian Ilie Vrejoiu deține 100% din părțile sociale. Adrian Ilie Vrejoiu este administratorul companiei din județul Constanța.
 
Adrian Ilie Vrejoiu apare în societățiel Happy Farm Ct SRL și Vacanțe pe Roți SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:
 
DSVSA Tulcea, achiziție de echipament LC MS pentru micotoxine (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii