Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța A&C Topo Proiect SRL a semnat cu Primăria Mereni. Firma va înregistra imobilele din comună în sistemul integrat de cadastru și carte funciară (DOCUMENT)

ro

09 Jul, 2024 17:00 489 Marime text
Primaria Mereni
  • A&C Topo Proiect SRL și-a adjudecat, de la Primăria Mereni, contractul „Servicii de înregistrare sistematică a imobilelor din comună“.
  • Contractul a fost atribuit pe data de 3 iulie și are o valoare de 105.337,60 lei.
  • A&C Topo Proiect SRL este controlată de asociatul unic Aurel Bandraburu.
 
Primăria Mereni, județul Constanța, a semnat cu A&C Topo Proiect SRL. Firma controlată de asociatul unic Aurel Bandraburu și-a adjudecat contractul „Servicii de înregistrare sistematică a imobilelor din comuna Mereni“. Atribuit pe data de 3 iulie, contractul are o valoare de 105.337,60 lei.
 
Achiziția presupune prestarea serviciilor de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară pentru 20 imobile extravilan și 364 imobile intravilan - lucrări de înregistrare sistematică la nivelul UAT Mereni, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF).
 
 
Despre A&C Topo Proiect SRL
 
 
Societatea A&C Topo Proiect SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul în municipiul Constanța, strada Ion Lahovari, nr. 30 și se ocupă de „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.  Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Aurel Bandraburu.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea A&C Topo Proiect SRL cu 10 angajați a înregistrat o cifră de afaceri de 1.528.380 lei și un profit de 378.337 lei.
 
În anul 2023, A&C Topo Proiect SRL  cu 11 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.524.571 lei și un profit de 68.620 lei. Firma A&C Topo Proiect SRL  a obținut, prin negociere directă, 193 de contracte, de la autorități pubice locale. Printre acestea se numără: Orasul Murfatlar, Orașul Techirghiol, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Comuna Mereni, Comuna Amzacea și altele.
 
De asemenea, A&C Topo Proiect SRL  a câștigat și 193 de licitații organizate de autorități publice locale. Printre acestea se numără: Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Consiliul Județean Constanța, Comuna Crucea și altele.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro.

 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și.

 
Cumpărări directe. A&C Topo Proiect SRL a semnat cu Primăria Murfatlar pentru servicii de cadastru sistematic. Achiziție de peste 88.000 lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii