Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe A&C Topo Proiect SRL a semnat cu Primăria Murfatlar pentru servicii de cadastru sistematic. Achiziție de peste 88.000 lei (DOCUMENT)

ro

19 Jun, 2024 11:27 502 Marime text
Sursa foto -  freepik.com
  • Contractul „Servicii de înregistrare sistematică teren, clădiri intravilan și extravilan, categoria I și II“ a fost atribuit prin negociere directă de Primăria Murfatlar societății A&C Topo Proiect SRL.
  • Achiziția are o valoare de 88.453,50 lei. A&C Topo Proiect SRL este controlată de Aurel Bandraburu.
 
Primăria Murfatlar a anunțat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contrcatul privind înregistrarea terenurilor și a clădirilor și oraș.
 
Contractul „Servicii de înregistrare sistematică teren, clădiri intravilan și extravilan, categoria I și II“ a fost atribuit prin negociere directă și are o valoare de 88.453,50 lei.
 
Firma care a semnat cu Primăria Murfatlar este A&C Topo Proiect SRL. În cadrul contractului A&C Topo Proiect SRL va primi informații OCPI, va identifica sectoarele cadastrale, va informa propietarii, va efectua măsurători în teren, va întocmi planuri, va compara baza de date, va face vefificări în teren, va înainta actele către OCPI pentru avizare.
 
De asemenea, se va ocupa de:  identificare amplasament imobil, executarea măsurătorilor, descrierea și înregistrarea imobilelor în documentele tehnice, reprezentarea acestora pe planuri cadastrale, stocarea datelor pe suporturi informatice, identificarea proprietarilor și a altor deținători de imobile în vederea înscrierii în cartea funciară, afișarea publică a rezultatelor obținute în urma executării lucrărilor sistematice de cadastru, rectificarea erorilor semnalate de către deținători, deschiderea noilor cărți funciare.
 
 
Despre A&C Topo Proiect SRL
 
 
Societatea A&C Topo Proiect SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul în municipiul Constanța, strada Ion Lahovari, nr. 30 și se ocupă de „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Aurel Bandraburu.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea A&C Topo Proiect SRL cu 10 angajați a înregistrat o cifră de afaceri de 1.528.380 lei și un profit de 378.337 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și.


Cumpărări directe Bella Perfect SRL va oferi o masă caldă pentru pentru elevii și preșcolarii din orașul Murfatlar (DOCUMENT)

Licitații Constanța Primăria Murfatlar cumpără de la Altex Romania SRL echipamente IT de 210.000 de euro pentru unitățile de învățământ din oraș (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii