Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare directă Primăria Murfatlar achiziționează servicii de proiectare și asistență tehnică pentru piste pentru biciclete (DOCUMENTE)

ro

19 Oct, 2023 17:00 849 Marime text
  • Primăria orașului Murfatlar, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, două contracte către firma Consultant Proiect & Management SRL
  • Conform termene.ro, firma a fost fondată în anul 2005, pe 6 octombrie, are sediul pe strada Amurgului nr. 74C, Constanța și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”
 
Primăria orașului Murfatlar, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, două contracte către firma Consultant Proiect & Management SRL.
 
Un prim contract are ca obiect de achiziție servicii de proiectare DTAC + PT + DE, asistență tehnică pentru piste pentru biciclete – zona Nord.
 
Conform licitatiapublica.ro, serviciile de proiectare faza DTAC, PT+DE pentru construire piste pentru biciclete cuprind: Documentațiile pentru obținere autorizație de DTAC, Proiect tehnic + Detalii de execuție + Caiete de sarcini și Asistență din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.
Documentațiile de proiectare DTAC si PT+DE cuprind: Memoriu tehnic, Plan de încadrare, planuri de situație, profile longitudinate și profile transversale tip și caracteristice, caiete de sarcini, Devizul General și listele de cantități de lucrări, Asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuție a lucrărilor reprezintă 10.000 lei, Serviciile și prețul sunt pentru tronsoane de piste cu lungimea cumulată de 1.0-2.0 km.
 
Suma estimată a achiziției este de 100.000 de lei.
 
Al doilea contract prevede servicii de proiectare DTAC + PT + DE, asistență tehnică pentru piste pentru biciclete – zona Est.
 
Serviciile de proiectare faza DTAC, PT+DE pentru construire piste pentru biciclete cuprind: Documentațiile pentru obținere autorizație de DTAC, Proiect tehnic + Detalii de execuție + Caiete de sarcini și Asistență din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.
Documentațiile de proiectare DTAC și PT+DE cuprind: Memoriu tehnic, Plan de încadrare, planuri de situație, profile longitudinate și profile transversale tip și caracteristice, caiete de sarcini, Devizul General și listele de cantităti de lucrări.
Asistența tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuție a lucrărilor reprezintă 10.000 lei.
 
Valoarea estimată este 74.500 de lei.
 
Ambele contracte au fost publicate în data de 18 octombrie 2023.
 
Despre Consultant Proiect & Management SRL
 
Conform termene.ro, firma a fost fondată în anul 2005, pe 6 octombrie, are sediul pe strada Amurgului nr. 74C, Constanța și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Petronela – Viorica Matei controlează societatea, fiind asociat unic.
 
De asemenea, ea este și administratorul Consultant Proiect & Management SRL.
 
Conform termene.ro, firma are câștigate 119 cumpărări directe. Printre contractanți se află: Primăria Cernavodă, Primăria Topalu, Primăria Ion Corvin, Primăria Ovidiu etc.
 
Consultant Proiect & Management SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 2.019.614 lei, un profit egal cu 1.331.533 de lei și o medie de trei angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Cumpărare directă Primăria Eforie, contract pentru serviciile de proiectare privind modernizarea infrastructurii rutiere din oraș (DOCUMENT)

Achiziții Constanța Primăria Murfatlar a încheiat un contract pentru regenerare urbană

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii