Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare directă Primăria Cogealac, contract cu Ayming Smart SRL pentru consultanță lunară în domeniul achizițiilor (DOCUMENT)

ro

23 Jan, 2024 08:23 813 Marime text
  • Contractul este estimat la 60.000 lei iar prețul exprimat este aferent prestarii serviciilor pentru o lună, potrivit anunțului de pe SEAP
  • Firma a fost înființată în 2021
  • În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 37,500 lei, profit de 35,727 lei și niciun angajat
  • Compania aparține Simonei și lui Sebastian-Marcel Gherfi și figurează cu 11 contracte directe din achiziții publice directe, potrivit www.termene.ro
 
 
Primăria Cogealac a atribuit companiei Ayming Smart SRL cu sediul în Mangalia, un contract de servicii de asistență și consultanță profesională lunară în domeniul achizițiilor, în vederea sprijinirii activității compartimentului intern specializat în domeniul achizițiilor privind elaborarea documentelor/documentațiilor necesare parcurgerii etapelor procedurii de achiziție publică, aferente achizițiilor directe.

Contractul este estimat la 60.000 lei iar prețul exprimat este aferent prestarii serviciilor pentru o lună, potrivit anunțului de pe SEAP.
 
Despre Ayming Smart SRL

Firma a fost înființată în 2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7022 - Activități de consultanță pentru afaceri și management.
În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 37,500 lei, profit de 35,727 lei și niciun angajat.

Compania aparține Simonei și lui Sebastian-Marcel Gherfi și figurează cu 11 contracte directe din achiziții publice directe, potrivit www.termene.ro.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.  
 

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Cumpărări directe Constanța Primăria Cogealac semnează un contract pentru reparații pe DC77 cu Drumuri Județene Constanța SA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii