Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:21 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui a atribuit un contract CN ACN pentru înlocuirea de balustrade (document)

ro

23 Jul, 2016 15:54 2101 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a atribuit un contract pentru înlocuirea de balustrade (Ecluză nr.2 Cernavodă, Ecluza nr.2 Agigea şi Ecluza nr.1 Ovidiu).

„Lucrarea constă în înlocuirea balustradelor metalice şi a scărilor de trecere de pe coronamentul ecluzelor şi a construcţiilor de dirijare amplasate în amonte şi aval de ecluze, după cum urmează: proiectare, demontare balustrade şi scări trecere degradate, confecţionare balustrade şi scări trecere noi, montare balustrade şi scări trecere noi”, conform anunţului de atribuire, publicat pe licitatiepublica.ro. Şase operatori economici au fost interesaţi de acest contract, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. A câştigat firma Energomontaj SA, cu sediul în Bucureşti, sector 1, pe Calea Dorobanţilor.

Energomontaj SA are un capital social subscris de 70.743.759 lei. Acţionarii persoane juridice ale societăţii sunt AE.PAS, cu sediul în aceeaşi locaţie, Energomontaj SA. Există şi o listă de acţionari a căror cotă de participare la beneficii şi pierderi este de 98.3483392% / 98.3483392%, conform Registrului Comerţului. Obiectul de activitate al firmei este „lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”. Text suplimentar activitate principală: montaj şi reparaţii de echipamente în instalaţii industriale, centrale termo, hidro, nuclear-electrice, clădiri şi construcţii inginereşti. La finalul anului 2015, această societate declarase un număr de 1.986 de salariaţi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente” a acestui articol.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii