Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:23 25 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT Bus cumpără filtre pentru autobuze

ro

23 Jun, 2021 19:58 2015 Marime text
  • Autoutil Rom SRL va furniza filtre pentru autobuze pentru CT Bus SA.  
CT Bus SA a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea de filtre pentru autobuze.

Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Filtre pentru autobuze“. Societatea care se vor ocupa de furnizarea filtrelor pentru CT Bus SA este Autoutil Rom SRL. Atribuirea a avut loc în data de 15.06.2021.   
 
Descrierea contractului
 
CT BUS dorește să achiziționeze filtre pentru autobuze conform condițiilor prezentate în caietul de sarcini. AC va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clărificari în a 3-a zi inainte de data limită de depunere a ofertelor. Număr zile până la care se pot solicita clarificari înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor:

Firma câștigătoare este Autoutil Rom SRL.
  
Despre Autoutil Rom SRL

 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Sat Ciolpani, județul Ilfov.Societatea are capital subscris și vărsat de 400 lei.
  
Asociați sunt Aykol Huseyin Ulvi, care este și administrator al societății, și Anadolu Automobil Rom SRL. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone). Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 1.936.705lei, profit net de -257.771 lei și un număr de 19 angajați.
 

Compania Autoutil Rom S.R.L. a încheiat 18 contracte de achiziții publice in valoare totală de 33.761,05 lei. Printre autoritățile contractante se numără Regia Autonomă de Transport București, Clubul Sportiv Dinamo București și Oradea Transport Local SA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii