Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul a fost atribuit şi achitat Unde este strategia privind salubritatea municipiului Constanţa pentru 2018-2028? (document)

ro

13 Apr, 2019 00:00 3443 Marime text
Anul trecut, municipalitatea a organizat o achiziţie publică având ca scop elaborarea unei strategii privind evoluţia serviciului de salubrizare, perspective şi obiective, pentru perioada minimă 2018-2028, conform cerinţelor Planului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor Constanţa, precum şi a legilor, normelor, planurilor sau directivelor europene din domeniul gestionării deşeurilor. Contractul a fost câştigat la sfârşitul anului trecut de societatea SC Synesis Partners SRL contra sumei de 54.000 de lei (vezi secţiunea „Documente”).
 
Strategia care ar fi trebuit să fie finalizată până la această dată, potrivit contractului - 4 luni de la momentul semnării documentelor, respectiv 22.10.2018, ar trebui să cuprindă: obiectivele strategiei locale cu privire la dezvoltarea şi funcţionarea pe termen mediu şi lung a serviciului de salubrizare în municipiul Constanţa; obiective majore urmărite în gestionarea deşeurilor; minimizarea efectelor negative ale producerii şi gestionării deşeurilor asupra sănătăţii populaţiei şi asupra mediului; reducerea efectelor generale ale folosirii resurselor şi creşterea eficienţei folosirii lor; favorizarea punerii în practică a ierarhiei deşeurilor; ierarhia deşeurilor, prezentată în cazul Legii nr. 211/15.11.2011 privind regimul deşeurilor şi transpusă în Directiva-cadru 2008/98/CE privind deşeurile, se aplică, în cadrul legislaţiei şi a politicilor în materie de prevenire a gestionării deşeurilor, în ordinea priorităţilor; prevenirea apariţiei deşeurilor; pregătirea pentru reutilizare: operaţiunile de verificare, curăţare sau valorificare prin care produsele sau componentele produselor care au devenit deşeuri sunt pregătite pentru a fi reutilizate fără alte operaţiuni de pretratare; reciclarea deşeurilor prin operaţii de valorificare prin care materialele sunt transformate în produse, materii prime sau substanţe, fiind folosite în acelaşi scop pentru care au fost concepute sau în alt scop. Aceasta include reprocesarea materialelor organice, dar nu include valorificarea energetică şi conversia în vederea folosirii materialelor drept combustibili sau pentru operaţiile de umplere.
 

Synesis Partners SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea Synesis Partners are sediul social în Bucureşti. Asociat unic şi administrator al societăţii este Florin Tache. Obiectul de activitate al societăţii este consultanţa în afaceri, management şi servicii conexe. Datele financiare ale firmei pe 2018 se prezintă astfel: doi angajaţi, cifra de afaceri - 674.000 de lei, profit - 523.000 de lei, datorii - 77.000 de lei. În comparaţie cu anii anteriori, cifra de afaceri a societăţii a crescut considerabil pe parcursul anului trecut, la fel şi profitul brut.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii