Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:24 12 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între SNTFC CFR Călători și SPIACT Cluj SA (document)

ro

06 Dec, 2019 00:00 1505 Marime text

SNTFC CFR Călători a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de eclise izolante din lignofoliu (LSD tip B) pentru șină tip 49 - SRTFC Constanța. Atribuirea a avut loc în data de 27 noiembrie 2019, fiind publicat rezultatul pe data de 3 decembrie 2019. Valoarea finală a contractului este de 19.950 de lei. SPIACT Cluj este firma care și-a adjudecat licitația.
 

Despre SPIACT Cluj SA

Societatea a fost înfiinţată în 2002 şi are sediul social în Cluj-Napoca. Capitalul social este de 1.107.177, 5 lei, integral vărsat. Acţionar persoană juridică în cadrul societăţii este chiar CN CFR SA, cu o cotă de participare de 35,46%. Acţionari persoane fizice sunt Elena Sabău şi Vasile Sabău. Administratorul societăţii este ELIS 7 SRL, firmă reprezentată de Vasile Sabău. Domeniul de activitate al SPIACT CLUJ SA este fabricarea lagărelor, angrenajelor, cutiilor de viteză şi a elementelor mecanice de transmisie.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire la care facem referire.


Citește și:

Sucursala Regională CF Constanța cumpără echipament feroviar de la firme din Galați, Craiova, Arad și Cluj (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii