Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract pentru construcții de drumuri de acces în localitățile Ovidiu, Tortoman și Deleni (documente)

ro

30 Jun, 2020 00:00 3281 Marime text

  • Contract privind servicii pentru asistență tehnică privind supervizarea contractului de lucrări de construcții de drumuri de acces la obiectivele nou construite în localitățile Ovidiu, Tortoman și Deleni, județul Constanța

 
Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul privind servicii pentru asistență tehnică privind supervizarea contractului de lucrări “Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări de construcții de drumuri de acces la obiectivele nou construite în localitățile Ovidiu, Tortoman și Deleni, județul Constanța”.
Documentația tehnică aferentă contractului de lucrări CL5 a cărui supervizare se urmărește a fi atribuită prin prezenta procedură (proiectele tehnice existente, caietul de sarcini etc.) poate fi descărcată din SEAP din cuprinsul anunțului de participare simplificat nr. SCN1060785/23.12.2019 .
Modificarea contractului de achiziție publică, în cursul perioadei sale de valabilitate, se face în condițiile prevăzute de art.221 din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este 299.848.4 lei.
Câștigătorul contractului este Irimat Cons SRL, vezi secțiunea “documente”.
Potrivit Registrului Comerțului, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în municipiul Ploieşti, strada Șipote.
Firma are un capital social subscris de 500 lei, integral vărsat, compus din 50 de părți sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociat unic și administrator al societății este Goroneanu Florin-Gelu, născut pe 16.10.1967, în Ploiești. Activitatea societății este legată de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Citește și:

O firmă din Ploiești învață CJ Constanța cum să supervizeze contractele de management integrat al deșeurilor


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii