Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:31 05 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract între Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii și o firmă constănțeană. Despre ce este vorba (document)

ro

03 Jun, 2020 00:00 1550 Marime text
  • Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța a încheiat un contract  de  servicii de proiectare, asistență tehnică cu firma constănțană  Scaf Construct 81 SRL.
  • Se vor amenaja patru zone tematice educative interactive dispuse pe perimetrul locației situate în bulevardul Mamaia 255.
  • Dispunerea amplasamentelor acoperă principalele zone de interes și sunt amenajate în acord cu tematica de expunere a instituției muzeale.
 
Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța a încheiat un contract  de  servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări: Insule tematice educative interactive –Bulevardul Mamaia 255".
 
Societatea care se va ocupa de serviciile de proiectare și asistență tehnică este Scaf Construct 81 SRL.
 
Valoarea contractului este de 70.910.756 lei, iar atribuirea a avut loc în data de  07.05.2020.
 

Descrierea contractului

 
Se vor amenaja patru zone tematice educative interactive dispuse pe perimetrul locației situate în bulevardul Mamaia 255.

Pe zona de teren aferentă secției Delfinariu-Planetariu se va amenaja un amplasament în suprafața totală de 385mp. Zona amenajată se propune a fi pavata cu tartan turnat și dotată cu echipamente și decoruri de joacă tematice specifice realizate din structuri ușoare. Suprafața amenajată se va împrejmui cu gard de lemn, cu înalțime mică.

Pe zona de teren aferentă secției Microrezervație se vor amenaja trei amplasamente în suprafața totală de 1515 mp. Suprafața amenajată se propune a fi pavată cu tartan turnat (1260 mp) și dotată cu echipamente și decoruri de joacă tematice specifice realizate din structuri ușoare.
 
Suprafețele amenajate se vor împrejmui cu gard de lemn cu înălțime mică.
 
Dispunerea amplasamentelor acoperă principalele zone de interes și sunt amenajate în acord cu tematica de expunere a instituției muzeale.

Se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor cu 11 zile termen precizat la sectiunea I.3) din Instrucțiuni pentru Ofertanți.

În măsura în care se vor solicita clarificări în termenul precizat mai sus, A.C. va răspunde la aceste solicitari cu 6 zile înainte de data stabilită pentru depunerea ofertelor.
 
Durata contractului: trei luni (0 lună proiectare + două luni execuție).
 
Firma câștigătoare este Scaf Construct 81 SRL.
 

Despre Scaf Construct 81 SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în municipiul Constanţa.
 
Societatea are capital social subscris de  200 lei, integral vărsat, compus din:  20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.   
 
Acționari sunt  Drăgan Aneta, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% și  Drăgan Codin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, ambii adiministratori ai firmei.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii  rezidențiale și nerezidențiale.
 
Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de   68.797 lei, profit de 166.949lei și un număr mediu de 6 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Italienii de la Manelli Impresa vor extinde Delfinariul de la Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii