Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract încheiat între CFR Călători şi o firmă din Constanţa. Iată scopul achiziţiei! (document)

ro

10 Jan, 2020 00:00 2416 Marime text

SNTFC „CFR Călători” SA a atribuit în urma unei licitaţii publice un contract aferent achiziţiei de servicii de întocmire caiet de sarcini, proiect tehnic de execuţie şi DDE, DTAC pentru înlocuire longrine canal 6 din LFI Revizia de Vagoane Mangalia - SRTFC Constanţa.


Atribuirea a avut loc în data de 23 decembrie 2019, rezultatul fiind publicat pe 7 ianuarie 2020. 17.860 de lei este valoarea finală a achiziţiei. Proiect LG & CF SRL este societatea care şi-a adjudecat licitaţia.


Firma a fost înfiinţată în anul 1998, cu sediul social în municipiul Constanţa, având capitalul social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator este Georgeta Comăniţă. Activitatea principală a societăţii constă în „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Pentru anul 2018, firma a declarat un singur angajat, la o cifră de afaceri de 179.656 de lei, iar profitul a fost de 20.080 de lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citeşte şi:

O firmă din Constanţa, contract cu CFR Călători. Ce s-a angajat să livreze societatea (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii