Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:29 26 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract important între Spitalul Judeţean Constanţa şi o firmă din Bucureşti (document)

ro

05 Dec, 2019 00:00 354 Marime text

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru achiziţie de medicamente (Nusinersenum 12mg/5ml).
 
Atribuirea a avut loc pe 14 noiembrie 2019, însă rezultatul a fost publicat pe 3 decembrie pe platforma licitatiapublica.ro.
Valoarea finală a contractului este de 325.251,79 lei, iar firma care şi-a adjudecat licitaţia este Alliance Healthcare Romania. Societatea a luat fiinţă în anul 1996, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 8.366.480 de lei, fiind vorba de capital privat, atât străin, cât şi autohton.
Asociaţi în firmă sunt Superior Acquisitions Limited, cu sediul social în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, având o cotă de participare de 0,01%, şi Alliance Healthcare Deutschland AG, cu sediul social în Germania, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99%.
 
Administratorii firmei sunt George Iulian Trandafir, care este şi director general, şi Emilian Trasnea, care are şi atribuţii de director executiv. Directori executivi sunt Daniel Ștefan, Valentin Ene, împuterniciţi pe sucursală sunt Adrian Eugen Eşanu, Cornel Călinoiu, Iulian George Trandafir, Vasile Ciprian Schiop, Sorin Ionel Pădureţ. Cenzor este Deloitte Audit SRL, prin reprezentant Alexander Madeline-Dalila. Activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.
Pentru anul 2018, firma a raportat un număr de 942 de salariaţi, la o cifră de afaceri de 3.263.176.513 lei, profitul fiind de 99.251.350 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţ ul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citeşte şi:
 
Acord-cadru între Spitalul Judeţean Constanţa şi mai multe firme. Ce vizează contractul (document)

Cine va furniza gaze medicale Spitalului Judeţean Constanţa (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii