Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 400.000 de lei O firmă înființată anul trecut va livra un buldoexcavator Primăriei Vulturu (document)

ro

13 Mar, 2020 00:00 2500 Marime text

Comuna Vulturu achiziționează un buldoexcavator. Contractul „Furnizare buldoexcavator și accesorii (perie curățare stradală cu bazin colector, lamă de zăpadă cu înclinare hidraulică, freză de zăpada, tocătoare de vegetație, sistem de cuplare rapidă acționare mecanică)“ a fost atribuit societății Ret Echipamente SRL. Valoarea contractului atribuit este de 405.200 lei.
 
Investiția s-a realizat în cadrul proiectului „Achiziție utilaje specifice întreținere drumuri locale în comuna Vulturu, județul Constanța“. Vor fi furnizate / montate / puse în funcțiune următoarele produse, cu caracteristicile tehnice precizate în caietului de sarcini: buldoexcavator, perie curățare stradală cu bazin colector, lamă de zăpadă cu înclinare hidraulică, freză de zăpadă, tocătoare de vegetație și un sistem de cuplare rapidă acționare mecanică.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sau implicate în procedura de atribuire sunt: Eugen Marius Berbec - primar, Gheorghe Cojanu - viceprimar, Gabriela Babalic - secretar/președinte comisie de evaluare, Iuliana Cojanu - consilier - Birou Contabilitate/membru comisie de evaluare, Victorița Carmen Tincu - referent/membru comisie de evaluare, Liliana Cristocea - bibliotecar/membru de rezervă comisie de evaluare, Ema Constanța Croitoru - referent - Control financiar preventiv, dar și consilierii locali - Nicolae Axinte, Constantin Bok, Nicușor Bulimar, Constantin-Eugen Cau, Daniela Dumea, Cecilia-Eugenia Nuțu, Cornel Roșca, Daniel Tigău, precum și Adrian Micu - expert cooptat și reprezentant furnizor de servicii auxiliare al SC Capital Project Consulting SRL.
 

Ret Echipamente SRL a semnat și cu Primăria Pecineaga

 
Reamintim că Ret Echipamente SRL din Ilfov va livra un buldoexcavator și Primăriei Pecineaga. Contractul „Achiziție buldoexcavator cu accesorii de către comuna Pecineaga“ are o valoare atribuită de 456.500 lei. Achiziționarea produsului/utilajului este necesară realizării contractului de finanțare nr. C1920074X210921405984 din data de 11.09.2019 încheiat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale de către Comuna Pecineaga, având ca obiect „Achiziție buldoexcavator cu accesorii de către Comuna Pecineaga, județul Constanta”, finanțat din fonduri FEADR, prin PNDR 2014-2020, Program cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală și Guvernul României, Măsura M3.4/6B - GAL Asociația Grupul de Acțiune Locală Dobrogea Verde. Livrarea utilajului se va face la sediul beneficiarului.
 

Ret Echipamente SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înmatriculată în anul 2019, firma are sediul social în orașul Popești Leordeni. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Stoicescu Gabriel este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de comerțul cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire la care facem referire.
 
Citește și:
 
Ret Echipamente SRL din Ilfov va livra un buldoexcavator Primăriei Pecineaga (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii