Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de 6 milioane de euro între CFR Infrastructură și Bawi Construction. Sunt vizate lucrări de reparații la calea ferată din Portul Constanța (DOCUMENT)

ro

13 Nov, 2023 11:15 1026 Marime text
CNCF CFR SA – Surcursala Regională CF Constanța – Unitatea Operațională a atribuit un contract, în urma unei licitații publice cu privire la lucrările de reparație și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța – Prioritatea 3.
 
Lucrările care fac obiectul achiziției sunt lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța, conform specificațiilor caietului de sarcini. Lucrarile presupun înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii, având drept rezultat readucerea liniilor și a aparatelor de cale în parametrii instrucționali, în vederea redeschiderii acestora pentru exploatare cu vitezele prevăzute, în condiții de deplină siguranță. Lucrările aferente PRIORITATII 3 constau în înlocuirea suprastructurii c.f. pe un număr de 7 linii, totalizând 1,450 km. De asemenea, vor fi înlocuite 14 aparate de cale și seturile de traverse speciale din lemn la un număr de 4 aparate de cale. În cadrul lucrărilor, pe cele 7 linii vor fi utilizate exclusiv traverse din beton precomprimat iar în curbe vor fi prevăzute traverse din beton precomprimat cu supralărgire.
 
Valoarea contractului este 31.546.993,03 lei fără TVA, echivalent a 6.402490,83 euro. Firma câștigătoare este SC Bawi Construction SRL. Atribuirea a avut loc pe data de 25 octombrie, iar rezultatul final a apărut recent în platforma SEAP.
 
Despre Bawi Construction
 
Potrivit termene.ro, Bawi Construction SRL are sediul în sectorul 1 din București, a fost fondată în anul 2003 și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane”.
 
Bawi Construction SRL îi are ca asociați pe Wilkke Holding GMBH (sediu în Austria), Daniel Bîrsan și Marco Alpert (cetățean german).
 
Capitalul social al societății este de 5.698.925 de lei.
 
Administratorii Bawi Construction SRL sunt Daniel Bîrsan și Marco Alpert.
 
Daniel Bîrsan mai este prezent în societățile: Consagrar – Group SRL, Rasun Energy SRL și Zarmosi Solar Energy SRL.
 
Bawi Construction SRL a încheiat 61 de contracte de achiziție publică.
 
Firma a înregistrat pe anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 151.354.691 de lei, un profit egal cu 21.027.677 de lei și o medie de 151 de salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Sucursala Regională CF Constanța și Bawi Construction SRL au încheiat un contract de peste 400.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii