Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala Regională CF Constanța și Bawi Construction SRL au încheiat un contract de peste 400.000 de lei (DOCUMENT)

ro

25 Aug, 2023 17:00 1360 Marime text
  • Contractul are o valoare de 444.862,04 lei
  • Potrivit termene.ro, Bawi Construction SRL are sediul în sectorul 1 din București, a fost fondată în anul 2003 și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane”
 
C.N.C.F. „CFR” SA – Sucursala Regională CF Constanța – Unitate Operațională a atribuit, în cadrul unei licitații, un contract firmei Bawi Construction, cunoscută în trecut ca Wiebe România.
 
Contractul vizează reparații curente la instalațiile IFTE pe raza Secției IFTE1 Constanța – instalații LC pe distanța Palas – Constanța – Port B (linia 814A) fir I.
 
Descriere succintă
 
Se vor executa lucrări de demontare parțială a pieselor și subansamblurilor componente ale instalațiilor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depăşesc limitele admise, repararea, recondiţionarea sau înlocuirea echipamentelor cu uzură peste limită, verificarea funcţionării subansamblurilor, vopsirea instalaţiei etc., conform specificațiilor Caietului de sarcini.
 
Contractul are o valoare de 444.862,04 lei.
 
În descrierea achiziției publice se arată că în conformitate cu „Instrucţiunile pentru întreţinerea tehnică şi repararea instalaţiilor liniilor de contact ale căii ferate electrificate nr. 353”, reparaţiile curente la elementele liniei de contact se execută la intervale de 6 ani, lucrările fiind impuse de necesitatea menţinerii liniei de contact în limitele unei bune funcţionări şi prevenirii întreruperilor în alimentarea cu energie electrică a liniei de contact, în scopul asigurării unei alimentări continue cu energie electrică a locomotivelor şi ramelor electrice.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost încheiat la data de 16 august 2023, iar pe 24 august anunțul a fost publicat în SEAP.
 
Despre Bawi Construction
 
Potrivit termene.ro, Bawi Construction SRL are sediul în sectorul 1 din București, a fost fondată în anul 2003 și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane”.
 
Bawi Construction SRL îi are ca asociați pe Wilkke Holding GMBH (sediu în Austria), Daniel Bîrsan și Marco Alpert (cetățean german).
 
Capitalul social al societății este de 5.698.925 de lei.
 
Administratorii Bawi Construction SRL sunt Daniel Bîrsan și Marco Alpert.
 
Daniel Bîrsan mai este prezent în societățile: Consagrar – Group SRL, Rasun Energy SRL și Zarmosi Solar Energy SRL.
 
Bawi Construction SRL a încheiat 61 de contracte de achiziție publică.
 
Firma a înregistrat pe anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 151.354.691 de lei, un profit egal cu 21.027.677 de lei și o medie de 151 de salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
O firmă din județul Iași a câștigat o licitație organizată de „CFR Călători" SA - SRTFC Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii