Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract cu AJOFM obţinut de o firmă din Constanţa (document)

ro

07 Jun, 2017 23:01 2185 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

  
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa a atribuit recent un contract de Servicii privind programele de formare profesională pentru susţinerea pregătirii teoretice şi practice în cadrul cursului de specializare profesională în ocupaţia Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă, cod COR 325723 derulat de AJOFM Constanţa, cu desfăşurare în oraşul Constanţa. Potrivit licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate-preţ. A fost primită o singură ofertă, din partea S Work Consulting SRL Constanţa, ofertă care a fost declarată câştigătoare. Valoarea contractului este de 2.353,2 lei.
 
Despre Work Consulting SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 7 iunie 2017, SC Work Consulting SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în Constanţa, strada Soveja nr. 21 A-21B. Societatea are un capital social subscris de 31.500 lei, integral vărsat, divizat în 3.150 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei.

Asociaţi în cadrul firmei sunt Adriana Arghirescu cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 94% / 94% şi Eugen Ion Arghirescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 6% / 6%. Administratorul firmei este Adriana Arghirescu. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă "Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a."
 
Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 1.191.828 de lei, un profit de 31.023 lei şi 16 salariaţi. 

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii