Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract câștigat de D.O. Style 99 SRL de la CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (document)

ro

14 Mar, 2020 00:00 2595 Marime text

D.O. Style 99 SRL și-a mai adjudecat un contract de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța. Este vorba despre contractul „RK pasaje de trecere la nivel cu liniile de CF racord 1D și 2D (proiectare +execuție)“, în valoare de 255.971,16 lei.


Recent, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a semnat cu firma D.O. Style 99 SRL, care a obținut și contractul „Servicii de întreținere linii CF și aparate de cale în portul Constanța“, în valoare de 740.339,4 lei. Contractul se referă la liniile CF situate în zona de nord a Portului Constanța, racordate la Stația Port A, și în zona de sud, racordate la stațiile CF Agigea Nord și Constanța Terminal Ferry Boat. Este vorba despre liniile industriale pe care se efectuează activitate de manevră și circulație. Mai exact, sunt operațiuni care se efectuează pe încărcări și descărcări de vagoane (primiri/expedieri trenuri).
 

Responsabili de atribuirea contractului


Persoanele din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de achiziție sunt:
Gabriela Murgeanu - administrator, Bogdan Pascu - administrator, Elena Petrașcu - administrator, Mircea Burlacu - administrator, Ghiorghe Bătrâncă - administrator, Daniel-Adrian Naftali - administrator, Adina Iuliana Baz - director general adjunct, Maria Mergiu - director Economic, Teodor Patrichi - director Direcția Exploatare, Ciprian Hanganu - director coordonator, Ion Tomescu - director Direcția Tehnică, Mădălin Alexandru Crăciun - director Direcția Comercială, Otilia Ifimov - șef Departament Achiziții Publice, Iulian Pepi Tănase - șef Serviciu Juridic și Contencios, Laszlo Eduard Kiss - șef Sucursala Energetică Port Constanta, Daniel Niculescu - șef Sucursala de Servicii Port Constanța, Emil Sorin Banias - șef Sucursala Nave Tehnice Port Constanța, Antoniela Moldoveanu - Serviciu Tehnic Reparații-Secretar CTE, Laura Valentina Bola - Serviciu Tehnic reparații - secretar CTE (rezervă), Nicoleta Adina Gămalan - șef Birou Control Financiar Preventiv, Silvia Brăileanu Erna - Departament Achiziții Publice, Constantin Brandi - șef Serviciu Patrimoniu.
 

D.O. Style 99 SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 1999, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați în firmă sunt: Oltean Daniela, cu 20% din capitalul social, Oltean Radu, cu 40% din capitalul social, Octavian Ciudin, cu 40% din capitalul social. Administratorii firmei, care desfășoară lucrări de construcție a căilor ferate de suprafață și subterane, sunt Oltean Daniela și Oltean Radu.


În anul fiscal 2015, societatea cu 14 salariați a declarat o cifră de afaceri de 3.311.897 de lei și un profit de 243.731 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 16 salariați a declarat o cifră de afaceri de 6.856.674 de lei și un profit de 772.950 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 17 salariați, cifră de afaceri de 4.527.093 de lei și profit de 41.700 de lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


Citește și:

D.O. Style 99 și-a adjudecat un nou contract de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii