Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract atribuit de Primăria municipiului Tulcea unei firme din Suceava (DOCUMENT)

ro

11 May, 2022 15:51 2824 Marime text
Primăria Municipiului Tulcea
Primăria municipiului Tulcea a atribuit recent un contract de servicii elaborare tema de proiectare.

Potrivit Licitatiapublica.ro, contractul prevede servicii elaborare tema de proiectare, studii de teren (studiu topografic, studiu geotehnic), expertiză tehnică, audit energetic, documentaţii obţinere certificat de urbanism şi avize/acorduri aferente, documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţîi (D.A.L.I) în vederea realizării obiectivului de investiții ”Modernizarea şi extinderea centralelor termice din Municipiul Tulcea”

Descriere:

Serviciile ce formează obiectul prezentei proceduri constau în: elaborare expertiză tehnică, studiu geotehnic, studiu topografic, audit energetic, tema de proiectare, documentațîi pentru avize/acorduri conform certificat de urbanism și a documentației de avizare a lucrărilor de intervenții (D.A.L.I.) în vederea realizării obiectivului de investiții ”Reabilitarea și Extinderea sistemului de alimentare cu energie termică a Municipiului Tulcea”. Prin realizarea acestui obiectiv de investiții se urmărește îmbunătățirea sistemului de alimentare cu energie termică al Municipiului Tulcea, satisfacerea necesarului de energie termică (apă caldă de consum şi încălzire) pe termen mediu şi lung, la un preţ cât mai scăzut, adecvat unei economii moderne de piaţă şi la un standard de viaţă civilizat, în condiţii de calitate, continuitate şi siguranţă în alimentarea consumatorilor, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile.

Valoarea totala a achiziției (fără TVA) este de 650.000 RON

Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este  Topgeosys din Suceava.

Despre TOPGEOSYS

Potrivit datelor furnizate de Confidas.ro., platformă interogată la data de 11 mai 2022, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în Sat Sfântu Ilie, Comuna Şcheia, județ Suceava.
 
Administratori și asociați sunt Jugariu Adrian Laurenţiu, Jugariu Dana Ştefana și Jugariu Domnica.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 2.188.885 lei, profit net de 820.561 lei și un număr de 17 angajați.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania TOPGEOSYS SRL a încheiat 121 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.154.041,33 RON.

Printre autoritățile contractante se numără Comuna Bilca (Primaria), Comuna Calafindesti (Primaria Comunei Calafindesti), Comuna Dolhesti, Comuna Gramesti (Primaria Gramesti) Suceava.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii