Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:01 06 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consolidări de maluri şi lucrări de reabilitare la Canalul Dunăre - Marea Neagră, efectuate de firma soţiei defunctului Gabriel Căciuloiu (document)

ro

09 Aug, 2018 00:00 1353 Marime text
Interconstruct SRL şi-a adjudecat de la Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa „Reabilitare lucrări de protecţie şi consolidări maluri zona Ecluza Cernavodă, mal drept Canal Dunăre - Marea Neagră“, în valoare de 1.982.971,27 de lei.
 
Obiectul contractului este împărţit pe două etape: etapa 1 - proiectare - expertiză tehnică, studiu topografic, studiu geotehnic, proiect tehnic (DTCU; DTAA; DTAC-PAC; PT+CS+DDE); etapa 2 - execuţie lucrări conform proiectului tehnic (PT+CS+DDE), elaborat în etapa 1. Durata totală a proiectării şi execuţiei este de 12 luni: proiectare - 4 luni şi execuţie - 8 luni.
 
Iată ce lucrări vor fi executate: reabilitări ale suprafeţelor torcretate - 845 mp, reabilitări ale crăpăturilor şi fisurilor din torcretul existent pe versantul vertical cu materiale speciale - 500 mp, impermeabilizarea suprafeţelor orizontale torcretate la cota din creastă, inclusiv colmatare şi injectare crăpături şi fisuri - 1.126,25 mp, turnări cu beton armat pentru blocarea tuturor căilor de acces ale apelor pluviale deasupra protecţiei verticale cu torcret - 32 mc, execuţie şi montaj scară metalică cu coş de protecţie - 15 metri liniari; săpătură în stâncă cu alpinişti în zona de surplombă de 55 de metri liniari, pe înălţimea de 25 metri şi grosimea de 1,5 metri - 2.063 mc, protecţii versanţi cu plasă metalică, inclusiv pregătirea suprafeţelor şi îndepărtarea a 985 mc şi defrişările de pe versant şi pe creastă - 6.569 mp; reabilitări ale sistemului de colectare a apelor de suprafaţă; reabilitare rigole existente din plăci de beton, în zona de creastă, execuţie rigole din beton armat în zona de crestă; reabilitare drum de serviciu pe 7 metri.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, au fost: director general - Daniel Georgescu; director executiv, Direcţia Juridică - Diana Niculescu; director executiv, Direcţia Economică - Iatan Gheorghe; director executiv, Direcţia Comercială - Bectemir Hermina; director executiv, Direcţia Tehnică Administrativă - Costel Ghinea, şef Serviciu Construcţii Investiţii - Silviu Udrea; şef Ecluza Cernavodă - Adrian Smocot, CFPP - Daniela Boaghe; şef Serviciu Achiziţii - Sîrbu Camelia; inginer construcţii-investiţii - Eugenia Negrici.

Interconstruct SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 50.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Interconstruct SRL este controlată de Andrea Cristina Căciuloiu şi Aurelian Ceauş, fiecare cu 50% din capitalul social. Administrator este Aurelian Ceauş. Societatea se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 64 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 28.741.594 de lei şi o pierdere de 1.635.743 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, cu 47 de salariaţi, firma a declarat o cifră de afaceri de 4.332.288 de lei şi profit de 693.818 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 23 de salariaţi, cifră de afaceri de 1.658.031 de lei şi profit de 1.266.352 de lei.
 
Andrea Cristina Căciuloiu a fost soţia lui Gabriel Căciuloiu (decedat în 2006), preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa. Aurelian Ceauş a fost ales consilier local pe listele PNL la ultimul scrutin local la Eforie.

Contract de peste 40 de milioane de lei

În aprilie 2009, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) a încheiat cu un consorţiu format din patru firme un contract în valoare de aproape 50 de milioane de euro cu TVA, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de navigaţie pe Dunăre, între Călăraşi şi Brăila. Contractul, cofinanţat de Comisia Europeană prin fonduri ISPA, reunea într-o asociere firmele Superquatro Grup Canal Services, G&G Romania şi Interconstruct SRL, ultimele trei fiind din Constanţa. În 2008, Interconstruct a câştigat şi o licitaţie de peste 3 milioane de lei la Valu lui Traian, pentru „lucrări de locuinţe sociale“, iar în 2010, la Cuza Vodă, pentru „lucrări de realizare a canalizării, a staţiilor de epurare şi a drumurilor din comună”.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
CN ACN SA Constanţa anunţă investiţii Malurile din zona ecluzei Cernavodă, reabilitate şi consolidate (document)
 
Pentru construcţia unui dig la Agigea Firma soţiei defunctului Gabriel Căciuloiu scoate granit din munţii Măcinului

Ti-a placut articolul?

Comentarii