Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:12 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract firmei președintelui Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (documente)

ro

20 Jul, 2020 00:00 2885 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit recent prin procedură simplificată un contract de servicii de elaborare a strategiei de dezvoltare a Judeţului Constanţa pentru perioada 2021-2027
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 359.820 lei
  • Câștigător este RomActiv Business Consulting SRL, cu sediul social în București, administrată de Radu Mihai Onofrei - președintele Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene


Consiliul Județean Constanța a atribuit recent prin procedură simplificată un contract de servicii de elaborare a strategiei de dezvoltare a Judeţului Constanţa pentru perioada 2021-2027, aferente proiectului ”Îmbunătățirea capacităţii administrative a Consiliului Județean Constanța” .

Principala activitate constă în elaborarea strategiei de dezvoltare a Judeţului Constanţa pentru perioada 2021-2027 pentru Proiectul „Îmbunătăţirea capacităţii administrative a Consiliului Judeţean Constanţa”, cod SMIS 125745, ce se va desfășura pe toată durata de implementare a proiectului. Activitatea de elaborare a strategiei va consta în colectarea datelor relevante la nivel local precum şi a datelor statistice de la instituţiile abilitate, analizarea acestor date de către o echipă de experţi în domeniul elaborării strategiilor şi nu în ultimul rând, elaborarea propriu-zisă a documentului strategic în urma consultărilor periodice cu beneficiarul. Strategia trebuie să asigure un cadru pentru dezvoltarea judeţeană de programare 2021-2027.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 359.820 lei.

Câștigător este RomActiv Business Consulting SRL, cu sediul social în București, administrată de Radu Mihai Onofrei și Ion Narcis Munteanu, iar structura acționariatului este formată din Radu Mihai Onofrei - (45%), Ion Narcis Munteanu - (20%), Viorela Lorelai Sacal - (20%) și Iosif Bogdan Sacal - (15%).

Radu Mihai Onofrei este președintele Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene.

Potrivit presei centrale, în perioada guvernării de dreapta, sub mandatele de președinte a lui Traian Băsescu, firma RomActiv Business Consulting SRL a derulat mai multe contracte finanțate din fonduri nerambursabile cu autorități publice din fostele fiefuri PDL-iste. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.Citește și:

Consiliul Judeţean organizează achiziţie pentru servicii de arhivare computerizată a documentelor


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii