Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:57 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL, din Constanţa, cumpără motorină de la o societate din Bihor (document)

ro

23 Nov, 2015 23:19 1174 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Confort Urban SRL, din Constanţa, cumpără motorină tip E5, de la SC Autovest SRL, o societate din Bihor.

Firma constănţeană a primit pentru acest contract două oferte, criteriul de atribuire fiind „Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 552,000 RON, iar valoarea totală finală a contractului a fost de 532,500 RON.
SC Autovest SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Asociatul unic şi administratorul societăţii este Viorel Vidra.

De asemenea, Viorel Vidra mai este administrator în patru firme din Bihor, Coprot SRL, Euro Truck SRL, ambele în funcţiune, Magnolia-Lacto SRL şi Trust Invest SRL, ultimele două fiind radiate.

Firma a înregistrat, la finele anului 2013, un profit de 14.687 lei şi un salariat. Apoi, în 2014, un profit de 437.015 lei şi tot un salariat.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol. 

Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii