Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban şi-a achiziţionat buldoexcavator pentru frezări şi asfaltări

ro

28 Dec, 2018 00:00 1512 Marime text
Societatea Consiliul Local Constanţa a atribuit prin procedură simplificată un contract privind achiziţia unui buldoexcavator pe pneuri.
Confort Urban explică achiziţia prin faptul că, în prezent, societatea deţine un singur utilaj de acest gen. Beneficiarul va fi secţia producţie Utilaj Transport din cadrul SC Confort Urban SRL, această achiziţie fiind necesară pentru a deservi echipa de frezare şi eşalonul de asfaltare pentru execuţia lucrărilor de investiţii, reparaţii şi întreţinere a tramei stradale din municipiul Constanţa.

Valoarea totala a achiziţiei, fără TVA, a fost de 364.412 lei. Contractul a fost atribuit firmei  Terra România Utilaje de Construcţii SRL, cu sediul social în Ilfov, Tunari.

Despre Terra România Utilaje de Construcţii SRL

Societatea Terra România Utilaje de Construcţii SRL a fost înfiinţată în anul 2009, în comuna Tunari, judeţul Ilfov. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 27.12.2018, capital social subscris este de 7.700.000 de lei, integral vărsat, împărţit la 770.000 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociat unic al societăţii este Terra Holding GMBH, cu sediul social în Viena, Austria. Persoanele împuternicite sunt Petre Babiceanu (administrator) şi Cătălin-Leon Băcanu (împuternicit). Domeniul de activitate principal este „comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii”.
Pe anul 2017, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 92.298.333 de lei, o pierdere de 1.096.265 de lei şi 78 de angajaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii