Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban plăteşte aproape 1.000.000 de lei, la sfârşit de an! Ce a cumpărat (document)

ro

22 Dec, 2016 00:00 1685 Marime text
Confort Urban SRL a cumpărat recent un repartizor mixturi asfaltice pe şenile, contractul fiind publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Potrivit documentului, firma Confort Urban SRL a dorit să cumpere un repartizor mixturi asfaltice pe şenile deoarece acesta este necesar executării lucrărilor ce reies din cadrul contractului de delegaţie a gestiunii nr. 46590/2105/03.04.2013 încheiat cu Primăria Constanţa. Valoarea totală finală a contractului este de 999.500 de lei, fără TVA, acesta fiind atribuit prin licitaţie deschisă, în baza preţului cel mai scăzut. Contractul a fost atribuit pe 20 decembrie singurei societăţi care şi-a depus oferta pentru participarea la licitaţie - Wirtgen România SRL, cu sediul pe strada Zborului nr. 1, din localitatea Otopeni.

Despre Confort Urban

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în 1997 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor nr. 10. Asociat în societate este Consiliul Local Municipal Constanţa, în calitate de asociat unic, cu un capital social de 161.092.570 de lei, integral vărsat. Firma are mai mulţi administratori: Cristinel Viorel Farcaş - director general, Dragoş Gabriel Alexe - membru în Consiliul de Administraţie (CA), Claudiu George Rădulescu - preşedintele CA, Constantin Găluşcă - membru în CA, Constantin Bavaleta - membru în CA, Maria Oprea - membru în CA, Marian Mihoci - membru în CA, Constantin Florian Andrei - conducător, Brînduşa Mădălina Mărgărit - director economic. Potrivit codificării CAEN, societatea Confort Urban se ocupă de „lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor“.
 
Firma Wirtgen Romania SRL a fost înregistrată la Registrul Comerţului în anul 2003 şi are sediul social în oraşul Otopeni, pe strada Zborului nr. 1, judeţul Ilfov. Capitalul social subscris este de 424.947 de lei, integral vărsat, cu o participare străină în dolari şi împărţit în zece părţi sociale de 42.494,7. Asociaţi Persoane Juridice sunt Wirtgen International GMBH, asociat unic cu naţionalitate germană şi sediul social în Germania, Reinhard - Wirtgen, str. 2, Windhagen. Administratorii societăţii sunt Mathias Pichler, cetăţean german, născut pe 26.10.1955, şi Cătălin Constantin Seretean, născut pe 1.04.1962. Firma se ocupă, potrivit codificării CAEN, de „comerţul cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii“.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire publicat pentru contractul „Repartizor mixturi asfaltice pe şenile“. 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii