Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:00 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban cumpără mini-încărcător multifuncțional de la societatea Ircat Co SRL (document)

ro

23 Mar, 2019 00:00 530 Marime text
Societatea Confort Urban SRL a atribuit un contract, în urma unei proceduri simplificate, pentru achiziția de mini-încărcător multifuncțional.
 
Achiziția a fost făcută la data de 12 martie 2019. Valoarea totală a contractului este de 264.900 de lei. Achiziționarea unui mini-încărcător multifuncțional a fost motivată de faptul că societatea deține un singur utilaj de acest gen. Beneficiarul achiziției este Secția Producție Utilaj Transport din cadrul SC Confort Urban SRL. Mini-încărcătorul va fi folosit de echipa de frezare și eșalonul de asfaltare în execuția lucrărilor de reparații și întreținere a tramei stradale din municipiul Constanța.
 
Societatea câștigătoare este Ircat Co SRL. Firma a luat ființă în anul 2007, având sediul social în satul Ciorogârla, județul Ilfov. Capitalul social al firmei este de 190.000 de lei, valoarea unei părți sociale fiind de 190 de lei.
 
Asociați în firmă sunt Adrian Florin Dragomir, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 24%, Cătălin Dan Corneliu Predatu, cu o cotă de participare de 24%, și Mihnea Nestor, cu o cotă de participare de 52%. Calitatea de administrator este deținută de Adrian Florin Dragomir. Activitatea principală a societății constă în comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente.
Pentru anul 2017, firma a raportat un număr de 61 de salariați, un profit de 9.085.937 și o cifră de afaceri de 63.288.002 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii