Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban cumpără echipament vacumatic mobil pentru montarea bordurilor (document)

ro

25 Aug, 2021 21:29 2961 Marime text
  • Confort Urban a bătut palma cu o firmă din județul Ilfov.
SC Confort Urban a atribuit, la data de 11.08.2021, un contract de furnizare echipament vacumatic mobil cu transmisie proprie pentru montat borduri.

Societatea care se va ocupa cu furnizarea echipamentului este Crystal Technologies SRL.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 243.800 lei.​

Descrierea contractului

Se doreste achizitia Echipament vacumatic mobil cu transmisie proprie pentru montat borduri , care să deservească echipele de muncitori din cadrul SC CONFORT URBAN SRL.

Prin achizitia unui Echipament vacumatic mobil cu transmisie proprie pentru montat borduri se urmareste:
- ritm ridicat de lucru, respectiv productie zilnica de cateva sute de metri de borduri montate.
- flexibilitatea echipamentului spre accesul in spatii inguste si manipularea bordurilor cu greutate mai mare de 100 kg. la diversele puncte de lucru din Mun. Constanta.

Nr.de zile pana la care se pot sol clarif.inainte de data limita de dep a ofertelor/candidaturilor, VA FI DE: 6 de zile. AC va raspunde la sol. de clarificare/info suplim. in a 3 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Frigioiu Marcela-Mariana – Președinte și membru al Consiliului de administrație, Darea Daniel - membru al Consiliului de administrație, Vlad Elena - membru al Consiliului de administratie,Tănase Marian- membru al Consiliului de administrație , Andrei Constantin-Florian - membru al Consiliului de administrație-Director General, Bică Alexandru Ştefan -Director Adjunct, Mărgărit Brîndușa Mădălina - Director economic, Roadideal Dana -Viza CFP, Cobzaru Laura – Sef Serviciu Achiziții, Draghici George –Șef șantier, Voicu Elena- Economist, Sandu Mihaela- Expert achizitii publice, Dobrescu Dan- Șef serviciu SSR, Cealîcu Ana-Maria- Inginer, Mogoș Emy-Maria- angajat Compartiment Devize/Contracte , Bratosin Anca Elena- Expert achiziții publice, Gîrliceanu Constantin – Comartiment Exploatare Auto. 

Despre societatea câștigătoare

Societatea Crystal Technologies SRL a fost înființată în anul 2007, în București, sector 2 și are domeniu de activitate comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 17.030.256 lei, un profit net de 2.936.583 lei și un număr de 6 angajați.

Asociat unic și administrator al societății este Cristian George Surcel.

Societatea are un punct de lucru în comuna Voluntari, județul Ilfov.

Compania Crystal Technologies SRL a încheiat 246 contracte de achiziții publice în valoare totală de 16.376.526,67 lei. Printre autoritățile contractante se numără CN APM Constanța.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii