Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:06 07 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concertul și artificiile de Ziua Constanței ne costă peste 80.000 euro de la bugetul local (DOCUMENT)

ro

18 May, 2022 00:00 2879 Marime text
  • Municipiul Constanţa plătește 439.390 lei fără TVA pentru servicii de realizare a unei manifestări cultural artistice dedicate „Zilei Constanței” 2022
  • Acestea se traduc printr-un oncert, focuri de artificii și video mapping
  • Firma câștigătoare, AG Radio Holding SRL trebuie să realizeze și un videomapping pe fațada Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, prin proiectarea a două materiale video de 5-7 minute fiecare
  • AG Radio Holding SRL deține licența postului de radio Kiss FM

 
Municipiul Constanţa plătește 439.390 lei fără TVA pentru servicii de realizare a unei manifestări cultural artistice dedicate „Zilei Constanței” 2022.
Acestea se traduc printr-un oncert, focuri de artificii și video mapping, toate organizate de  AG Radio Holding SRL.

Așadar aproape 88.000 de euro cărora li se mai adaugă alți 50.000 de euro pentru spectacolul "Scene din viaţa lui Constantin cel Mare" organizat de Asociația ART Society Center, care se va juca pe 20 și 21  mai în situl arheologic de lângă Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel“.

Firma câștigătoare, AG Radio Holding SRL trebuie să realizeze și un videomapping pe fațada Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, prin proiectarea a două materiale video de 5-7 minute fiecare.

Tema acestora va fi Constanța îmbină istoria cu modernismul, este un oraș care celebrează multiculturalismul, este un oraș-port și un oraș turistic.

La finalul evenimentului, va avea loc și un show multimedia-pirotehnic de minimum 7 minute.

Organizatorul trebuie să pună la dispoziție și elementele de scenotehnică necesare și va realiza promovarea evenimentului.
 
Banii vin de la bugetul municipalității aferent anului 2022.

Pe scena din Piața Ovidiu vor urca Carla‘s Dreams și Barbarossa Samba Group, care vor susține fiecare reprezentații de minimum 40 de minute.
 
AG Radio Holding SRL deține licența postului de radio Kiss FM.

Zilele orașului Costanța sunt sărbătorite încă din 2002, prin HCL HCL 116 / 28.03.2002. La început se organizau evenimente timp de o săptămână, ulterior toate momentele au fost concentrate în ziua de 21 mai.

AG Radio Holding SRL
 
Societatea a fost înființată în 2013. În 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 26.616.543 lei,  cheltuieli de 30.935.521 lei și 392.117 lei.
Asociații societății sunt Nova Music News Media SRL care deține 99.99% și Antenna Group BV iar administratori sunt: Constantin Florin Ciobică, Daniel Klinger, Kmpg Audit SRL, Monica Liana Ilas, Florin Ciprian Sitaru și Valeria Nicoleta Iliescu.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Spectacolul va avea loc în Piața Ovidiu. 90 de minute de show de Ziua municipiului Constanța estimate la 480.000 lei fără TVA! (DOCUMENTE)

Ziua Constanței, celebrată printr-un spectacol de 50.000 de euro. „Scene din viața lui Constantin cel Mare“, pusă în scenă de ART Society Center. Își va plăti Anamaria Tramundana colaboratorii? (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii