Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Peceneaga (Tulcea) cumpără o autospecială de pompieri! Iată de la cine și cât costă (DOCUMENT)

ro

20 Apr, 2023 11:39 1161 Marime text
 
 
  • Obiectul contractului îl constituie achiziția unei autospeciale stingere incendii pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Peceneaga, în cadrul proiectului „Achiziție Autospecială de Pompieri, comuna Peceneaga, Județul Tulcea” cod SMIS 156351.
 
 
Comuna Peceneaga (Consiliul Local Peceneaga) cumpără o autospecială de pompieri.
 
Descrierea succintă
 
Obiectul contractului îl constituie achiziția unei autospeciale stingere incendii pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Peceneaga, în cadrul proiectului „Achiziție Autospecială de Pompieri, comuna Peceneaga, Județul Tulcea” cod SMIS 156351.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 664782,72 de lei – a fost atribuit companiei Romprim Bucuresti.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Romprim a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în București, Sectorul 1, Calea Floreasca, nr. 112, obiectul de activitate fiind reprezentat de fabricarea autovehiculelor de transport rutier.
 
Acțiunile companiei sunt deținute de o Listă de Acționari, administratori fiind Alexandru Adrian Cătălin Stancov, Adrian Crețoiu și Adrian Mihăilă, director fiind Radu Lucianu, iar auditul revenind 3B Expert Audit SRL.
 
În 2021, Romprim a declarat 38 de angajați, pierderi de peste 12,73 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 8,83 de milioane de lei.
 
Conform Confidas.ro, compania Romprim SA a încheiat 127 contracte de achiziții publice în valoare totală de 77.538.466,94 de lei.
 
Printre autoritățile contractante numără Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Situații de Urgență Sud Muntenia, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Valea Caregnei, Primăria Bicaz Chei, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.

Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Jurilovca investește peste 215.000 de euro pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii