Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania unui fost consilier general al Capitalei câștigă de la Primăria Constanța un contract important. Va proiecta Policlinica Municipală (DOCUMENTE)

ro

06 Oct, 2022 00:00 3641 Marime text

 
  • Echipa de la primăria Constanța a desemnat câștigătoare societatea Bau Stark SRL care va încasa 8.434.500 lei fără TVA
  • Menționăm că licitația organizată de municipalitate a fost contestată la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor de SC Cubicon Invest SRL, din Baia Mare care a cerut CNSC să anuleze Raportului procedurii  precum și actele subsecvente emise în cadrul acesteia
  • Contestația a fost respinsă  pe 21 septembrie a.c.
  • Bau Stark SRL este deținută de Mihai Pepțan, care deține 35 % din acțiuni, Ionuț Manea, cu 50 % și Dragoș Tănăsescu, cu 15 % din acțiuni
  • Firma a declarat în anul fiscal 2021,o cifră de afaceri de 44.350.896 lei, 90 de angajați, profit pe minus -3.680.290 lei și datorii de peste 31 de milioane de lei.
  • Mihai Pepțan este fost consilier General al Municipiului București și mai figurează și în Minimed Solutions SRL, Apolon & CO, societate cu răspundere limitată și M.B.S. INVEST SRL
  • Societatea a mai câștigat anii trecuți și proiectarea și execuția lucrărilor pentru creșterea eficienței energetice a Spitalului de la Medgidia, un contract de 12.220.095,68 de lei fără TVA
 
 

Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind achiziționarea serviciului Elaborare documentație tehnico - economică ( sf, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE, inclusiv asistență proiectului "Policlinica Municipală, specializarea cardiologie și oncologie, Constanța - spital nou".
 
Echipa de la primăria Constanța a desemnat câștigătoare societatea Bau Stark SRL care va încasa 8.434.500 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".
 
 
Menționăm că licitația organizată de municipalitate a fost contestată la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor de SC Cubicon Invest SRL, din Baia Mare care a cerut CNSC să anuleze Raportului procedurii  precum și actele subsecvente emise în cadrul acesteia.

Contestația a fost respinsă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, pe 21 septembrie a.c.
 
Despre Bau Stark SRL
 
Bau Stark SRL are sediul social în județul Ilfov, localitatea Chitila și este deținută de Mihai Pepțan, care deține 35 % din acțiuni, Ionuț Manea, cu 50 % și Dragoș Tănăsescu, cu 15 % din acțiuni. Administrator este Mihai -Cătălin Homeag.
 
Firma a declarat în anul fiscal 2021,o cifră de afaceri de 44.350.896 lei, 90 de angajați, profit pe minus -3.680.290 lei și datorii de peste 31 de milioane de lei.
 
Mihai Pepțan este fost consilier General al Municipiului București și mai figurează și în Minimed Solutions SRL, Apolon & CO, societate cu răspundere limitată și M.B.S. INVEST SRL.
 
Potrivit Confidas.ro, compania a derulat contracte publice în valoare de 594.585.362,11 lei.
 
Societatea a mai câștigat anii trecuți și proiectarea și execuția lucrărilor pentru creșterea eficienței energetice a Spitalului de la Medgidia, un contract de 12.220.095,68 de lei fără TVA.
 
Bau Stark SRL este fosta Tahoma Bautrupp SRL care în Asociere cu Concrete & Design Solutions SRL a proiectat sediu central al ANAF din Capitală și care potrivit presei centrale, a primit mai multe contracte la Primăria  Sector 1 în mandatul primarului Andrei Chiliman.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța a atribuit două contracte vitale proiectului „Construire parc DN 3C din Municipiul Constanța“! (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii