Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:45 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Combaterea criminalității în achizițiile publice O firmă din Ploiești, câștigă pe bandă rulantă contracte de la Primăria Constanța (documente)

ro

13 Jul, 2020 00:00 2913 Marime text

  • Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract pentru elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 38, Dimitrie Cantemir”


Primăria municipiului Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract pentru elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 38, Dimitrie Cantemir, Constanța” (PT, DTAC, avize, altele: DTOE, DDE; caiete de sarcini, inclusiv asistența tehnică din partea proiectantului).
Valoarea totală a achiziției fără TVA este de  184.330 lei.
Firma câștigătoare este Holiday D'Sign Consult SRL din Ploiești, Prahova.

Despre Holiday D'Sign Consult SRL


Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Florin Marius, cu 80% din capitalul social, şi Dinu Adrian, cu 20% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.

Alte  contracte cu primăriile Constanța și Medgidia  


Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 

Citește și:

Firmă din Ploiești, abonată la contracte cu Primăria Constanța, realizează documentația pentru reabilitarea clădirii Teatrului de Stat (documente)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii