Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:14 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Compania Naţională de Căi Ferate şi Omniasig Vienna Insurance Group. Detalii (document)

ro

22 Feb, 2017 23:20 789 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" – SA a atribuit un contract intitulat „încheiere poliţe de asigurare obligatorie auto RCA anul 2017”, conform caietului de sarcini şi anexei, pentru un număr de 66 auto din dotarea Sucursalei RCF Constanţa.
 
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Pentru suma de 47,195 RON, fără TVA, a câştigat Omniasig Vienna Insurance Group SA, cu sediul în Bucureşti, sector 1.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat pe 22 februarie 2017, Omniasig Vienna Insurance Group îi are drept acţionari persoane juridice pe Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe, cu sediul în Austria, Viena, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.50107% / 99.50107%, şi Banca Comercială Română SA, cu sediul pe bulevardul Regina Elisabeta, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.09317% / 0.09317%.
 
Societatea are și o listă de persoane fizice și juridice ce au o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.40576% / 0.40576%.
 
Societatea Omniasig Vienna Insurance Group s-a clasat în 2014 pe locul al doilea în topul companiilor de asigurări generale din România, având indicatorii de solvabilitate şi lichiditate la nivele superioare şi sigure.
 
Obiectul de activitate al firmei îl reprezintă „alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)”.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii