Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:27 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între CERONAV şi Consultant A.A.- Broker de Asigurare. Detalii (document)

ro

26 Feb, 2017 11:44 1537 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

 
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a atribuit, prin cumpărare directă, contractul privind „asigurări de sănătate Omniasig”.
 
Consultant A.A.- Broker de Asigurare SRL a fost ofertantul. Cu sediul în Bucureşti, sector 1, firma are un capital social subscris de 150000 RON, integral vărsat. Acţiunile se împart egal între Petrariu Viorel, născut în Suceava, care este şi administratorul firmei, şi Mihai Otilia-Livia-Florina, născută în Timişoara, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 26 februarie 2017.
 
În altă ordine de idei, Petrariu Viorel apare, în calitate de asociat, în firma O & V Transconsulting Projects SRL.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii