Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNACN SA Constanța cumpără servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile (DOCUMENT)

ro

04 Aug, 2022 16:22 1323 Marime text

 
  • Intervențiile tehnice lunare planificate se vor face în conformitate cu prevederile Planului de Mentenanță anexa 3 la caietul de sarcini, aferent prezentei achiziții, pe o durată de șase luni.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit contractul „Servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canelele navigabile“.
 
Potrivit e-licitatie.ro, achiziția a fost atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat, valoarea totală a achiziției (fără TVA) fiind de 307900 lei. Câștigătoare au fost desemnată firma Hach Lange SRL. Data contractului - 28 iulie a.c.
 
Este vorba de servicii pentru efectuarea activităţilor de mentenanţă cu asigurarea consumabilelor / pieselor de schimb pentru „sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile, prin montarea de staţii automate de monitorizare a calităţii apei“, conform prevederilor manualelor de exploatare şi mentenanţă, precum şi a documentaţiei As-Built a proiectului „Modernizarea sistemului de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile prin montarea de stații automate de monitorizare a calităţii apei“.
Intervențiile tehnice lunare planificate se vor face în conformitate cu prevederile Planului de Mentenanța anexa 3 la prezentul caiet de sarcini, aferent prezentei achiziții, pe o durată de șase luni.
 
Intervenția accidentală va înlocui intervenția tehnică lunară.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 2 august 2022, societatea Hach Lange SRL a fost înființată în anul 2005, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Hach Lange a avut o cifră de afaceri de 17.030.229 lei, un profit net de 1.540.969 lei și 15 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 15.056.028 lei, un profit net de 773.697 lei și 14 angajați.
 
Asociați în firmă sunt Hach Lange Holding GMBH (Germania) - 99,93% și SC Hach Lange GMBH (Germania) - 0.07%. Persoane din conducere sau autorizate: Andreas Bachl (Austria) - administrator, Titus George Olteanu - administrator și Olivier Charles Joseph Paris (Franța) - administrator. Aceștia apar doar în societatea Hach Lange SRL.    
 
Tot potrivit Confidas, Hach Lange SRL a încheiat 1500 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 12.020.442,34 lei, printre autoritățile contractante numărându-se ACET SA Suceava, Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Mureș, Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Crișuri, Agenția Pentru Protecția Mediului Caraș Severin, Agenția Pentru Protecția Mediului Dâmbovița, Agenția Pentru Protecția Mediului Arad, Agenția Pentru Protecția Mediului Bihor, Agenția Pentru Protecția Mediului Galați, Agenția Pentru Protecția Mediului Gorj, Agenția Pentru Protecția Mediului Mehedinți, Agenția Pentru Protecția Mediului Tulcea, Apă Canal Sibiu SA sau Apă Canal 2000 SA.                             
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Spitalul Municipal Mangalia achiziționează aparatură și echipamente sanitare în contextul crizei sanitare COVID-19 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii