Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:51 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNACN Constanța achiziționează consumabile de birou pentru porturile Luminița și Ovidiu (DOCUMENTE)

ro

14 Dec, 2022 11:36 781 Marime text

 
  • Pentru ambele contracte, ofertant câștigător este SC Blue Office Trading SRL, valoarea fiind 56.960,21 lei (pentru primul contract) și 56.951,61 lei (pentru cel de-al doilea).   
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, autoritate contractantă, a atribuit prin cumpărare directă contractele „Consumabile birou - Proiect «Modernizare și extindere capacitate de operare în portul Luminița» Cod SMIS 136964“ și „Consumabile birou - Proiect «Modernizare și extindere capacitate de operare în portul Ovidiu» Cod SMIS 136468“.
 
Pentru ambele contracte, ofertant câștigător este SC Blue Office Trading SRL, valoarea fiind 56.960,21 lei (pentru primul contract) și 56.951,61 lei (pentru cel de-al doilea).   
 
Despre SC Blue Office Trading SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 14 decembrie a.c., societatea Blue Office Trading SRL a fost înființată în anul 2015, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata nespecializat“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Blue Office Trading SRL a avut o cifră de afaceri de 10.662.126 lei, un profit net de 678.417 lei și 24 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 15.193.406 lei, un profit net de 1.992.376 lei și 32 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Anca – Roxana Samoilă (cu 60%), Florentina Bicher (cu 20%) și Cătălin Marius Pîslaru (cu 20%), acesta din urmă având și calitatea de administrator.
 
Anca – Roxana Samoilă a mai apărut în SC Top Suppliers SRL București (dizolvare) – asociat unic (100%), administrator și SC Clasic Bistor SRL București (radiată) – asociat (50%), administrator.
 

Florentina Bicher a mai apărut în SC New Vision Serv Prod SRL Ilfov (dizolvare) – asociat Unic (100%), administrator.
 
Cătălin Marius Pîslaru mai apare în Smart Suppliers Solutions SRL (în funcțiune) – asociat unic (100%), administrator.   
 
Confidas informează și că firma Blue Office Trading a încheiat 3.733 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 34.983.943,02 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, mai figurând Școala Gimnazială nr. 197, Academia Oamenilor de Știință din România, Administrația Comercială Sector 6, Administrația Grădina Zoologică, Administrația Națională a Penitenciarelor, Administrația Unitîților de Învățământ Preuniversitar și Unităților Sanitare Publice - Sector 1, Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, Asociația „Brahma”, Asociația „Grupul de Acțiune Locală Cetatea Bucovinei“, Autoritatea Națională Fitosanitară, Biblioteca Centrală Universitară Carol I, Casa de Cultură Friedrich Schiller, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș sau Clubul Sportiv Școlar Steaua.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:
 
CN ACN Constanța
Servicii închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer. Ce societate a câștigat (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii