Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:03 18 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Poşta Română SA, contract cu o firmă din Galaţi (document)

ro

11 Mar, 2017 20:32 2531 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.CN Poşta Română SA a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract ce are legătură cu „achiziţionarea de imprimate regim normal”, în vederea acoperirii consumului intern şi necesarului subunităţilor CNPR.
 
Locurile principale de livrare sunt: Depozite Teritoriale de Material (Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Ploieşti, Timişoara) şi la Depozitul central de Materiale, situat în sector 5, Bucureşti.
 
Dintre cele cinci oferte primite, doar trei au fost admise, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul, pentru suma de 756945.76 RON, fără TVA, este SC C&C Prevent SRL.
 
Cu sediul social în Galaţi, pe strada Dimitrie Bolintineanu, firma câştigătoare are un capital social subscris de 5000 RON, integral vărsat. Acţiunile se împart în mod egal, 50% / 50%, între Cosmin-Valeriu Trifan şi Ciprian-Petrişor Trifan, potrivit Registrului Comerţului consultat pe 11 martie 2017. Administratorul firmei este Ciprian-Petrişor Trifan.
 
La finalul anului 2015, firma a declarat o cifră de afaceri de 3.401.923 lei, un profit net al exerciţiului de 829.683 şi un număr mediu de 11 salaraţi, potrivit vrajitorul.eu.
 

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii