Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA Constanța Reparatii planificate la nava colector „Nicolae Zeicu“. Cine a câștigat contractul (DOCUMENT)

ro

13 Apr, 2023 16:28 1383 Marime text
 
 
  • Valoarea totală a contractului este de 718.977,5 lei, ofertant câștigător fiind firma Sorena SA.
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Reparații planificate la nava colector Nicolae Zeicu“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 12 aprilie a.c. Valoarea totală a înțelegerii este de 718.977,5 lei, ofertant câștigător fiind firma Sorena SA.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul achiziției publice constă în executarea de reparații planificate cu ocazia reclasificării navei colector „Nicolae Zeicu“, pentru execuția operațiunilor premergătoare andocării, reparațiilor specifice de doc, mecanice, de lăcătușerie, electrice și diverse.
 
Despre Sorena SA
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată joi, 13 aprilie a.c., societatea Sorena SA a fost înființată în anul 1991, are adresa în municipiul Constanța, incinta Port, este în stare de funcționare, iar activitatea principală a firmei este „Repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor“.
 
Conform sursei citate, în Sorena SA acționari sunt: acționar persoană juridică – CF Starcomexim SRL (cu sediul social în municipiul Pitești) – cu 13,53% cota de participare la beneficii și pierderi; acționari persoane fizice - Nastasia Tașula (cu 33,56%) și Gheorghe Nicolau (cu 36,33%); acționari listă (persoane fizice, PPM având 470 acționari). Petre Nicolau este administrator, iar Audit SRL – auditor.  
 
Potrivit ONRC, în 2021 Sorena SA a avut o cifră de afaceri netă de 4.837.577 lei, un profit net de 321.962 lei și 35 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri netă de 5.140.489 lei, un profit net de 63.477 lei și 48 angajați.
 
Platforma Confidas.ro informează și că Sorena SA a încheiat 18 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 6.147.906,16 lei, celelalte autorități contractante, în afară de CN APM SA Constanța, fiind Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Marină Grigore Antipa și Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina.   
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CN APMC SA Constanța contractează lucrări de întreținere a drumurilor și a platformelor de circulație din porturile maritime (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii