Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:53 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA Constanţa cumpără două lame de deszăpezire (document)

ro

03 Jan, 2017 08:28 1166 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime“ SA Constanţa i-a acordat operatorului economic Crismoni General Com SRL, din Voluntari (Ilfov), prin cerere de ofertă atribuită, contractul „furnizare lama deszăpezire - 2 bucăţi”. Obiectul achiziţiei constă în „furnizare lama deszăpezire - 2 bucăţi, achiziţia fiind destinată să echipeze autospecialele autovidanjă (2 bucăţi), ceea ce va determina creşterea operativităţii în lucrările de deszăpezire, dar şi creşterea gradului de utilizare a autovidanjelor pe timpul sezonului rece“. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, primindu-se o ofertă. Valoarea totală a contractului e de 94.500 de lei (fără TVA).  

Ti-a placut articolul?

Comentarii