Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA Constanța a semnat un contract cu o firmă din București. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

31 May, 2022 00:00 1832 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 27 mai 2022, iar rezultatul a fost afișat pe 30 mai
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentur achiziția unei instalații de detecție și stingere la Serviciul Informatică Gara Maritimă (proiectare și execuție).
 
Atribuirea a avut loc pe 27 mai 2022, iar rezultatul a fost afișat pe 30 mai. Pentru detecţia și stingerea automată în caz de incendiu a spațiilor în care se află serverele companiei se cere proiectarea, avizarea, furnizarea/montarea și autorizarea din punct de vedere al securității la incendiu a unei instalaţii de detecţie, alarmare și stingere în caz de incendiu cu agent de stingere FK-5-1-12. Valoarea finală a achiziției a fost de 140.000 lei, iar firma câștigătoare este Sigura Total Fire & Building Engineering SRL.
 

Despre Sigura Total Fire & Building Engineering SRL

 
Firma are sediul social în București, Sector 3, pe strada Drumul Balta Arin. A fost înființată în anul 2003, iar asociați sunt Horia Mihai Nicolescu, cu 93,75% și Ana Cristina Zamfir, cu 6,25%. Administrator este Horia Mihai Nicolescu. În anul 2021, firma a raportat 7 salariați, la o cifră de afaceri de 6.268.113 lei, cu un profit de 336.648 lei. Totodată, societatea a încheiat 27 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.238.353,58 lei.
 
Conform confidas.ro, Horia Mihai Nicolescu este asociat și în Sigura Montaj SRL și Sigura Prometeu Consult SRL.
 
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a încheiat un contract cu o firmă din Cluj (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii