Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „Administrația Porturilor Maritime” SA cumpără uniforme pentru personal (DOCUMENT)

ro

04 Apr, 2023 11:53 1337 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de 322.540 lei și atribuirea a avut loc pe data de 30 martie 2023
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de uniforme de serviciu pentru personalul din cadrul societății.
 
Valoarea totală a achiziției este de 322.540 lei și atribuirea a avut loc pe data de 30 martie 2023, rezultatul final fiind afișat recent în cadrul platformei SEAP. Firma câștigătoare este NGM Company SRL.
 
NGM Company SRL
 
Firma este fondată în anul 1996 și are sediul social în Năvodari, pe strada Platformei nr. 1. Activitatea principală a societății, conform codului CAEN, constă în „Comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi al produselor derivate”. Asociat unic și administrator este Niculai Grigore, conform platformei confidas. În anul 2021, firma a raportat 75 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 10,8 milioane de lei, cu un profit de 261.917 lei. Societatea a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 24.376.802,18 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Bunurile proprietate publică și privată din cadrul CN APM SA Constanța, asigurate pentru aproape 4,5 milioane de lei (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii