Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:00 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, contract pentru reparații capitale la pasajul de la Poarta 4 (document)

ro

06 Oct, 2021 00:00 1805 Marime text
  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract pentru reparații la un pasaj
  • Este vorba de pasaj superior la Poarta 4 Port Constanța
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru serviciul de „Reparații capitale pasaj superior la Poarta 4 Port Constanța și organizarea execuției lucrărilor”.
 
Atribuirea a avut loc pe 20 septembrie, iar rezultatul final s-a afișat pe 5 octombrie 2021. Prin proiectul tehnic și detaliile de execuție este prezentat modul de realizare a lucrărilor de reparații capitale la pasajul superior la Poarta 4 care constau în principal din:

- Desfacere sistem rutier și realizarea unei plăci de suprabetonare din beton armat peste grinzile existente;
- Înlocuirea aparatelor de reazem dacă se va constata că este necesar;
- Refacerea caii pe pasaj;
- Refacerea trotuarelor;
- Montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație;
- Reparații cu mortare speciale la grinzi;
- Reparatii, completari si consolidari la racorduri cu terasamentele;
- Realizarea de scări şi casiuri noi;
- Lucrări de refacere a cailor pe rampele de acces la pasaj
 
Valoarea totală a achiziției este de 1.946.479,95 lei, iar firma câștigătoare este CIM Recycling Medical Europe 94 SRL.

 
Despre CIM Recycling Medical Europe 94 SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în București. Societatea are capital social subscris de 100. 000 lei, integral vărsat, compus din: 10.000 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționar este Moldovan Cristian Petre, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.269.222 lei, profit de 142.346 lei și un număr mediu de un salariat. Anul 2020 a fost unul cu o cifră de afaceri de 9.834.504 lei, profitul de 1.895.336 lei, cu un singur angajat.
 
Compania Cim Recycling Medical Europe 94 S.R.L. a încheiat 8 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.327.098,28 lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii