Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:06 01 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a bătut palma cu firma NS Copiers SRL (DOCUMENT)

ro

28 Sep, 2022 00:00 791 Marime text
  • CN APM Constanța a fost înființată în anul 1998, având sediul social în municipiul Constanța
  • Firma câștigătoare este NS Copiers SRL
  • Este vorba de reparația și întreținerea post garanție, suport și asistență tehnică, revizii tehnice lunare, intervenții la cerere, asigurare piese de schimb și consumabile necesare pentru 20 de echipamente copiere la sediile CN APM SA Constanța
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciului de reparații și service echipamente copiere.
 
Atribuirea a avut loc pe 20 septembrie 2022, rezultatul final fiind afișat pe 26 septembrie conform platformei SEAP. Este vorba de reparația și întreținerea post garanție, suport și asistență tehnică, revizii tehnice lunare, intervenții la cerere, asigurare piese de schimb și consumabile necesare pentru 20 de echipamente copiere la sediile CN APM SA Constanța.
 
Firma câștigătoare este NS Copiers SRL, iar valoarea totală a contractului este de 407.444,40 lei.
 
NS Copiers SRL
 
Societatea funcționează din anul 1998 și are sediul social în Constanța, pe șos. Mangaliei nr. 135, conform confidas.ro. Asociați în firmă sunt Mihai Durbala – 45%, Sorin Sârbescu – 45% și Gheorghe Enache – 10%. Mihai Durbala și Sorin Sârbescu sunt administratorii societății.
 
În anul 2021, firma a raportat 11 salariați, la o ciră de afaceri de peste 17,2 milioane de lei, iar profitul a fost de 1,48 milioane lei. Compania a încheiat peste 1.200 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 18.504.152,15 lei. Printre cele mai importante, amintim Ministerul Apărării UM 02415 București, Garda de Coasă, Autoritatea de Supraveghere Financiară, CJ Brăila.
 
Mihai Durbala și Sorin Sârbescu au mai fost asociați și înainte în alte două firme, care sunt în prezent radiate: KMD Solution Group și Intertech Solution SRL.
 
Despre CN APM Constanța

 
CN APM Constanța a fost înființată în anul 1998, având sediul social în municipiul Constanța, Incinta Port, Gara Maritimă, județul Constanța, conform Registrului Comerțului. Capitalul social este de 323.311.340 lei. Ministerul Transporturilor este asociat majoritar, care deține 80% din acțiuni, iar restul de 20% este deținut de către Fondul Proprietatea. Administratori provizorii sunt Adrian-Daniel Găvruță, Constantin Chirilă, Florin Goidea, Cătălin Diaconu, Catană Dan-Alexandru, Gheorghe Nacedes, Suryan-Omar Dede, iar Florin Vizan este director general provizoriu.
 
Cenzori sunt cei de la TGS Romania Assurance&Advisory Business Services. Financiar vorbind, în 2021, CN APM Constanța a raportat 889 de angajați, la o cifră de afaceri de 418.906.023 lei, cu un profit de 154.629.471 lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Curtea Supremă decide azi, definitiv, cui revine Portul Tomis. Lupta se dă între Administrația Porturilor Constanța și Tomis Marina Management
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii