Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime Constanța, contract cu o firmă din Iași. Care este obiectul acestuia

ro

23 Dec, 2020 00:00 3480 Marime text
  • Serviciile de proiectare privind proiectul „Reparații capitale Pasaj superior mol 3, 4 și 5 inclusiv OS” vor fi executate de o firmă din Iași
  • CN APM Constanța a atribuit contractul pe 18 decembrie
  • Valoarea acestuia este de 99.000 de lei
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de proiectare privind proiectul „Reparații capitale Pasaj superior mol 3, 4 și 5 inclusiv OS”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 18 decembrie 2020, iar, conform licitatiapublica.ro, a fost afișat rezultatul pe 21 decembrie 2020. Obiectul achiziției constaă în elaborarea întregii documentații tehnice necesare execuției lucrărilor de reparații capitale pasaj rutier superior rădăcină mol 3, 4 și 5. Valoarea contractului este de 99.000 de lei. Sofcons Engineering SRL este firma câștigătoare.
 
Sofcons Engineering SRL, în datele Registrului Comerțului
Societatea a fost înființată în anul 2010, având sediul social în municipiul Iași, pe strada Conductelor.  Capitalul social este de 500 de lei, iar asociat unic este AFC Investment Management SRL, cu sediul tot în Iași, având ca reprezentant pe Larisa Andra Ghețeu, care are și funcția de administrator al firmei.
 
Obiectivul principal al societății este, conform codului CAEN, „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. În anul 2019, a raportat 9 salariați, la o cifră de afaceri de 899.606 lei, cu un profit de 167.087 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii