Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:58 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a bătut palma cu o firmă din București. Detalii din contract (document)

ro

22 Jul, 2021 21:22 1844 Marime text
  • Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (CNAPMC) a atribuit un contract pentru furnizarea de produse de papetărie.
  • Societatea câștigătoare este Evident Group SRL.

Contractul a fost atribuit la data de 15 iulie 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 20 iulie 2021.

Tipul procedurii- procedură simplificată.

Descrierea contractului

Obiectul prezentei proceduri este achiziționarea produselor de ,, Papetărie ”.
Produsele care fac obiectul achizitiei sunt detaliate în „necesarul de papetarie”, care se constituie în Anexa 1 la Caietul de Sarcini.

Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului cadru : 575.839 lei
Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent care se anticipează ca va fi atribuit pe durata acordului cadru: 3.545,52 lei
In baza acordului cadru, frecventa, durata si valoarea contractelor subsecvente, precum si cantitățile care vor face obiectul acestora se stabilesc funcție de fondurile alocate cu aceasta destinatie si de necesitatile obiective ale Achizitorului.

Despre Evident Group SRL

Societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în București.

Societatea are capital social subscris de 210 lei, integral vărsat, compus din: 21 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.

Acționari sunt Velichi Carol Andrei, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 52.38% și Pojoga Simona Andreea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 47.62%.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2020 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 12.649.936 lei, profit de 1.830.549lei și un număr mediu de 31 salariați.
Compania Evident Group S.R.L. a încheiat 10495 contracte de achiziții publice in valoare totală de 35.371.669,53 lei.

Sursă informații:

Confidas.ro

Vrăjitorul.eu

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii