Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Constanța a semnat un contract cu o firmă din Capitală. De ce se va ocupa

ro

20 Jan, 2021 00:00 2534 Marime text
  • CN Administrația Porturilor Maritime Constanța va înlocui tâmplăria exterioare la mai multe clădiri din port
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract prin procedură simplificată pentru înlocuirea tâmplăriei exterioare la clădirea administrativă și clădirea anexă CSCT (cu excepția pereților cortină).
 
Atribuirea a avut loc pe 14 ianuarie 2021. Valoarea totală a achiziției este de 402.876,92 lei. Obiectul contractului îl constituie efectuarea lucrărilor de înlocuire parțiala a tâmplăriei exterioare din aluminiu la clădire administrativă CSCT (Obiect 1) și clădire anexă cu destinația cantină și vestiare (Obiect 2).
 
World Trans Systems SRL este firma câștigătoare. Societatea a fost înființată în anul 2013, cu sediul social în București, pe Splaiul Independenței.
 
Capitalul social este de 450 de lei, iar asociat unic este Florin-Ciprian Andrei, care are și rol de administrator în firmă. Activitatea principală a firmei constă în „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente”, conform codului CAEN.
 
Pentru anul financiar 2019, firma a raportat șase salariați, la o cifră de afaceri de 1.552.563 lei, iar profitul a fost de 394.299 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii